Μενού
  • Α-
  • Α+

Σε καταγραφή όλων των αλιευτικών σκαφών από το Αλιβέρι ως την Ερέτρια προχώρησαν οι λιμενικές Αρχές ενώ ο βασικός μάρτυρας της υπόθεσης ξεχώρισε ήδη 3 από τα 30 σκάφη που του υποδείχτηκαν βάσει της περιγραφής του για το αλιευτικό που προκάλεσε κυματισμό γύρω από το φουσκωτό του πρώην υπουργού.

«Άκουσα έντονο διαπληκτισμό, του έλεγε θα σε καταγγείλω στο λιμενικό. Έκανε 2-3 βόλτες γύρω του και του δημιούργησε έντονο κυματισμό», περιέγραψε ο βασικός μάρτυρας μιλώντας για τον καπετάνιο ενός αλιευτικού 6-7 μέτρων, που έλεγε στον Σήφη Βαλυράκη ότι θα φωνάξει το Λιμεναρχείο, σύμφωνα με ρεπορτάζ της ΕΡΤ.

Αναμένεται επίσης η αυτοψία πραγματογνώμονα στην προπέλα του φουσκωτού, για να διαπιστωθεί εάν από αυτήν ή από άλλη με μεγαλύτερη διάμετρο, όπως των αλιευτικών, προέρχονται οι θανάσιμες κακώσεις στο σώμα του πρώην υπουργού.

Μιλώντας στην ΕΡΤ ο απόστρατος του Λιμενικού και πραγματογνώμονας Νίκος Σπανός, επεσήμανε ότι ο Σήφης Βαλυράκης ήταν ιδιαίτερα καλός κολυμβητής ενώ η εκδοχή - που όπως είπε - προσεγγίζει περισσότερο την πραγματικότητα είναι ότι έχασε την ισορροπία του από έντονο κυματισμό.

Λιγότερο πιθανή χαρακτήρισε την εκδοχή να έπεσε στη θάλασσα από το φουσκωτό και να χτυπήθηκε από διερχόμενο σκάφος.

Διαβάστε επίσης:

Θρίλερ με τον θάνατο του Σήφη Βαλυράκη: Ερωτήματα για το λευκό σκάφος - Τι προβληματίζει το Λιμενικό

Θάνατος Σήφη Βαλυράκη: Σίγουρος ο δικηγόρος της οικογένειας πως χτυπήθηκε από αλιευτικό

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA