Υπενθυμίζεται ότι νωρίτερα η εταιρεία είχε ανακοινώσει ότι θα παραμείνουν κλειστά από σήμερα 1η Φεβρουαρίου τα καταστήματα των Jumbo σε Αττική, Χαλκίδα και Πάτρα, τα οποία δεν θα λειτουργήσουν με click away στο πλαίσιο των νέων μέτρων για τον κορονοϊό, κάτι όμως που δεν θα ισχύει από αύριο.
Στην ιστοσελίδα των Jumbo, ο πελάτης μπορεί να επιλέξει το κατάστημα που επιθυμεί να επισκεφτεί και την ακριβή ώρα προσέλευσης. Επίσης διευκρινίζεται πως το ραντεβού στο εκάστοτε κατάστημα αφορά ένα άτομο και η διάρκεια παραμονής είναι μία ώρα. Όσοι κλείνουν ραντεβού λαμβάνουν email επιβεβαίωσης και μία ώρα πριν το ραντεβού SMS υπενθύμισης.
Στην σχετική ανακοίνωση αναφέρεται επίσης πως:
- Τα είδη ένδυσης, υπόδυσης και είδη βιβλιοχαρτοπωλείου πωλούνται με άμεση παραλαβή
- Η αγορά όλων των υπολοίπων ειδών θα πραγματοποιείται με click away μέσω online πλατφόρμας του καταστήματος που θα επισκεφθείτε
- Η παραλαβή των προϊόντων click away μπορεί να πραγματοποιηθεί την αμέσως επόμενη ημέρα, ή σε ημέρα και ώρα που επιθυμείτε εσείς.
Ωράριο επιστροφών Αττική:
- Υγιή προϊόντα: Τρίτη έως Παρασκευή 08:00-20:00
- Ελαττωματικά προϊόντα: Δευτέρα, Τετάρτη και Σάββατο 14.00 – 20.00
Ωράριο επιστροφών Χαλκίδα – Πάτρα:
- Υγιή προϊόντα: Τρίτη έως Παρασκευή 07:00-17:00
- Ελαττωματικά προϊόντα: Δευτέρα, Τετάρτη και Σάββατο 14.00 – 17.00
Διαβάστε ακόμα
Γεωργιάδης: Ζητήσαμε «κόφτη» στα SMS μετακίνησης - Γιατί αρνήθηκαν οι εταιρείες τηλεφωνίας
«Καμπανάκι» από Τζανάκη για τις μεταλλάξεις - «Προσπερνούν την ανοσία»
- Tελικά πόσο κόστισε και πόσα έβγαλε ο «Καποδίστριας»;
- Δύο κύματα κακοκαιρίας έρχονται στην Αττική: Πότε θα επηρεαστεί με ισχυρές βροχές και καταιγίδες
- Γκρεγκ Μποβίνο: Καρατομήθηκε ο «νοσταλγός της Γκεστάπο» από διοικητής της ICE, κατ' εντολή Τραμπ
- Ελένη Βουλγαράκη: Τέλος από το πλευρό του Φάνη Λαμπρόπουλου στο ραδιόφωνο
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.