Μενού
  • Α-
  • Α+

Ο 46χρονος πυροσβέστης επέβαινε στο υπηρεσιακό του όχημα όταν παρασύρθηκε από χείμαρρο στον Απαλό Έβρου και εντοπίστηκε νεκρός στο αεροδρόμιο «Δημόκριτος».

Ο Ιωάννης Ζαφειρόπουλος ήταν πατέρας τριών παιδιών με πολλά χρόνια στο Σώμα, ενώ διέμενε στην Αλεξανδρούπολη και η καταγωγή του είναι από το Πραγγί Διδυμοτείχου. 

«Η απώλεια του πυροσβέστη που έχασε τη ζωή του στην προσπάθειά του να βοηθήσει μαθητές που κινδύνευαν, μας γεμίζει θλίψη. Η σκέψη όλων είναι με την οικογένειά του, συμπαραστάτης της οποίας θα βρεθεί η Πολιτεία. Εκφράζω την ευγνωμοσύνη και τα ειλικρινή μου συλλυπητήρια», έγραψε στο twitter ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

https://twitter.com/PrimeministerGR/status/1356270916691521536?ref_src=twsrc^tfw

Από την πλευρά του, ο Αλέξης Τσίπρας ανέφερε:

«Ο Αρχιπυροσβέστης Ιωάννης Ζαφειρόπουλος έχασε τη ζωή του ενώ επιχειρούσε να διασώσει μικρούς μαθητές από τις πλημμύρες στον Έβρο. Η αφοσίωσή του στο καθήκον, μας συγκλονίζει. Τα ειλικρινή μου συλλυπητήρια στην οικογένεια, τους οικείους & τους συναδέλφους του.»

https://twitter.com/atsipras/status/1356259217397735426?ref_src=twsrc^tfw
Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.