Η ζώνη αυτή κατά τη διάρκεια της Τρίτης θα επεκταθεί νοτιότερα, επηρεάζοντας με ισχυρά φαινόμενα περιοχές από τις Ανατολικές Κυκλάδες και τα Δωδεκάνησα στο νότιο άκρο της, μέχρι το νησί της Λέσβου στο βόρειο άκρο της.
Το ΕΑΑ-meteo επισημαίνει ότι τα φαινόμενα, εκτός από μεγάλη κατά διαστήματα ένταση, θα παρουσιάσουν και εμμονή, ενώ αυξημένη εκτιμάται η πιθανότητα εκδήλωσης χαλαζοπτώσεων κυρίως στις νοτιότερες περιοχές.
Τα νησιά που εμφανίζουν τη μεγαλύτερη πιθανότητα να επηρεαστούν από ισχυρά φαινόμενα, είναι η Λέσβος, η Χίος, η Σάμος, η Ικαρία και η Αμοργός, περιοχές όπου θα πρέπει να δοθεί ιδιαίτερη προσοχή.
Στους τρεις προγνωστικούς χάρτες του meteo.gr που ακολουθούν αποτυπώνεται η εν λόγω ζώνη τα μεσάνυχτα της Δευτέρας προς Τρίτη, τις μεσημεριανές και τις βραδινές ώρες της Τρίτης 02/02 κατά σειρά.



- Λιποθύμησε γυναίκα στη συνέντευξη Ανδρουλάκη για τις υποκλοπές
- Με τι καιρό θα κάνουμε Πρωτομαγιά: Οι περιοχές που θα είναι σαν φθινόπωρο
- Απίστευτο περιστατικό στο Παγκράτι: Οδηγός μηχανής ξυλοκόπησε 36χρονη επειδή δεν ήθελε να περιμένει να παρκάρει
- Μπεν Στίλερ: Πώς ένα tweet 3 λέξεων προκάλεσε θύελλα αντιδράσεων μετά τους πυροβολισμούς στην Ουάσινγκτον
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.