Μενού
  • Α-
  • Α+

Με μια λιτή ανακοίνωση, ο Δημήτρης Λιγνάδης διαψεύδει τις φήμες που κυκλοφόρησαν περί παραίτησης ή απόλυσής του από το Εθνικό Θέατρο.

Χαρακτηριστικά αναφέρει ότι «σε σχέση με τις πληροφορίες που διακινούνται τις τελευταίες ώρες περί δήθεν παραιτήσεως ή απολύσεώς του από τη θέση του καλλιτεχνικού διευθυντή του Εθνικού Θεάτρου, θα ήθελα να ενημερώσω υπεύθυνα ότι ουδέποτε υπήρξε παρώθηση, πολλώ δε μάλλον άνωθεν εντολή, προς υποβολή παραιτήσεως από πλευράς μου.

Δεν γνωρίζω πώς προέκυψαν αυτές οι φήμες ούτε ποιο σκοπό εξυπηρετούν. Συνεχίζω να ασκώ τα καθήκοντά μου και να λειτουργώ με σκοπό την ευόδωση των στόχων που έχει θέσει το Εθνικό Θέατρο, στις αντίξοες συνθήκες που έχει δημιουργήσει η πανδημία».

Νωρίτερα, μια ανάρτηση της Έλενας Ακρίτα είχε δώσει τροφή σε σενάρια που ήθελαν την υπουργό Πολιτισμού Λίνα Μενδώνη να ζητά την παραίτηση του Δημήτρη Λιγνάδη. Κάτι που λίγη ώρα αργότερα διαψεύστηκε από το ΥΠΠΟΑ.

Διαβάστε επίσης:

Πέθανε ο σκηνοθέτης Βασίλης Νικολαΐδης

Συρίγος: Η πανεπιστημιακή αστυνομία δεν είναι ιδεολογική μας επιλογή, αλλά ανάγκη

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA