Σαράντα δύο άτομα συμμετείχαν σε κορονοπάρτι που διοργανώθηκε σε διαμέρισμα στην περιοχή της Κυψέλης.
Σύμφωνα με την ΕΛΑΣ, συνελήφθη ο ιδιοκτήτης του διαμερίσματος - για παράβαση των μέτρων αποτροπής διάδοσης του κορονοϊού - ενώ του επιβλήθηκε και πρόστιμο 3.000 ευρώ.
Παράλληλα, επιβλήθηκαν 42 πρόστιμα των 300 ευρώ στους συμμετέχοντες για παραβίαση περιορισμού κίνησης και μη χρήση μάσκας κατά περίπτωση.
Διαβάστε ακόμα
Χρυσοχοΐδης: Ανοιχτό το ενδεχόμενο για απαγόρευση κυκλοφορίας από τις 18:00
Ζάκυνθος: Θετικό στον κορονοϊό 3χρονο αγοράκι
- Ο Πούτιν τώρα τα 'βαλε με influencer του OnlyFans - Σάλος για τα 6 χρόνια φυλακή
- Αδιέξοδο για τη δολοφονία στο Αίγιο: Δεν βρέθηκε DNA, αίμα ή αποτυπώματα στα ρούχα του 65χρονου Ιταλού
- Στα μαχαίρια Λατινοπούλου - Παϊτέρης: «Μοιάζετε για γύφτισσα» – «Από γύφτο δεν περίμενα τίποτα καλύτερο»
- Έκρηξη στο κλιματιστικό: Πότε και γιατί γίνεται «ωρολογιακή βόμβα» η συσκευή
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.