Απαντώντάς στις πληροφορίες που φέρουν την κυβέρνηση να σκέφτεται να βάλει «κόφτη» στις μετακινήσεις μέσω sms, ιδίως στους κωδικούς 2 και 6, που αφορούν τις αγορές και την άθληση, σημείωσε ότι όντως αυτό το σενάριο υπάρχει στο τραπέζι, αλλά ο ίδιος είναι αντίθετος και το θεωρεί πρακτικά ανεφάρμοστο.
Για τη λειτουργία του take away, ο κ. Γεωργιάδης αναφέρθηκε στο ιστορικό της απόφασης λέγοντας πως αυτή ελήφθη μετά από εισήγηση της επιτροπής των ειδικών, της οποίας η συνεδρίαση τελείωσε αργά το βράδυ της Παρασκευής, αλλά θα έπρεπε να υλοποιηθεί από το πρωί του Σαββάτου. Όπως είπε, «όμως, όταν κληθήκαμε να την εφαρμόσουμε, είδαμε ότι υπάρχουν σοβαρά προβλήματα και μέσα σε λίγες ώρες αποφασίσαμε να την ακυρώσουμε αντιδρώντας άμεσα».
- Business coach αποκαλύπτει πώς θα μαζέψεις 4.500 ευρώ τον χρόνο αν κόψεις αυτές τις πέντε συνήθειες
- Survivor: Στη ΜΕΘ σε σταθερή κατάσταση ο Σταύρος Φλώρος - Εξετάζεται αεροδιακομιδή στις ΗΠΑ
- Ηλιούπολη: Συγκλονίζει το σημείωμα της 17χρονης που σκοτώθηκε - Στο ΚΑΤ μεταφέρεται το δεύτερο κορίτσι
- Πέθανε η Μπέτι Μπρόντερικ: Ποια είναι η υπόθεση δολοφονίας που είχε συγκλονίσει τις ΗΠΑ τη δεκαετία του 80
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.