Σύμφωνα με την εκπομπή του OPEN «Ευτυχείτε», μία νέα κοπέλα προσήλθε στα γραφεία του ΣΕΗ και κατέθεσε επίσημη καταγγελία κατά του γνωστού ηθοποιού, ώστε να σχηματιστεί ο φάκελος και να εξεταστεί από το πειθαρχικό του ΣΕΗ.
Μάλιστα πηγές από το σωματείο αναφέρουν ότι η συγκεκριμένη καταγγελία «είναι πολύ πιο σοβαρή» από την καταγγελία της Ηλιάνας Αραβή.
Επιπλέον, σύμφωνα με πληροφορίες, έγιναν άλλες δύο καταγγελίες που αφορούν στα πρόσωπα δύο γνωστών ηθοποιών-σκηνοθετών -που δεν έχουν ακουστεί ξανα τα ονόματά τους- που μόλις αποκαλυφθούν «θα κλείσουν σπίτια».
«Να αναφέρουμε ότι η ειδική επιτροπή του σωματείου βρίσκεται καθημερινά στα γραφεία και εξετάζει ενδελεχώς κάθε καταγγελία. Επίσης, μπορούμε να πούμε ότι οι καταγγελίες μπορούν πλέον να στέλνονται και μέσω email» ανέφερε ο δημοσιογράφος της εκπομπής.
- Η επιστροφή του τελεσιγράφου: Ο Τραμπ «θυμάται» τις 48 ώρες διορία και προειδοποιεί ότι ο χρόνος τελειώνει
- Χειροπέδες στην Ιωάννα Τούνη: Στο Α.Τ. Θεσσαλονίκης μετά από μήνυση για συκοφαντική δυσφήμηση
- Βίντεο-φρίκη στη Λακωνία: Γυναίκα περπατούσε δεμένη πισθάγκωνα λίγες μέρες πριν ξεψυχήσει
- Η μοναδική φορά που δεν εκλέχθηκε Καραμανλής στις Σέρρες
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.