Μιλώντας στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΪ 100,3, η υπουργός Παιδείας ξεκαθάρισε πως, αν χρειαστεί, όλα τα ενδεχόμενα βρίσκονται στο τραπέζι.
Αν και διευκρινίσε ότι η διδακτέα ύλη προχωρά κανονικά με την τηλεκπαίδευση, τόνισε πως τίποτα δεν μπορεί να υποκαταστήσει τη δια ζώσης διδασκαλία.
Η Νίκη Κεραμέως δήλωσε, παράλληλα, ότι τα σχολεία και η κοινωνία είναι συγκοινωνούντα δοχεία, άρα όσο περισσότερα είναι τα κρούσματα κορονοϊού στην κοινωνία, αντίστοιχα θα είναι και στα σχολεία.
Το νομοσχέδιο για τα ΑΕΙ θα εφαρμοστεί
Αναφερόμενη στο νομοσχέδιο για τα ΑΕΙ - που υπερψηφίστηκε χθες στη Βουλή - η υπουργός εκτίμησε ότι θα εφαρμοστεί, καθώς η κοινωνία απαιτεί αλλαγές, απαιτεί να μπει ένα τέλος στη βία και την ανομία στα πανεπιστήμια.
«Έχουν ωριμάσει οι συνθήκες για τις αλλαγές που χρειάζεται η χώρα», τόνισε χαρακτηριστικά.
Διαβάστε ακόμα
Κυριάκος Μητσοτάκης για τα ΑΕΙ: Στις σχολές δεν μπαίνει η Αστυνομία, μπαίνει η Δημοκρατία
Νέα σοκαριστική καταγγελία για τον Φιλιππίδη: Την κλείδωσε στο αυτοκίνητο και αυνανιζόταν
- Η πιο ανατρεπτική ταβέρνα της Ελλάδας κρύβεται σε ένα μικρό νησί
- Γιώργος Μαζωνάκης: Τα δύο σενάρια για τον αντικαταστάτη του στο «The Voice»
- Καιρός: Έρχονται ισχυροί άνεμοι και καταιγίδες τις επόμενες ώρες - Αναλυτική πρόγνωση
- Θάνατος Μαζωνάκη: Άρση απορρήτου για τις τρεις εργαζόμενες στο ιατρείο - Το άλλοθι που «έχτιζε» ο γιατρός
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.