Λίγες παραπάνω από 19 είναι οι διαθέσιμες κλίνες ΜΕΘ στην Αθήνα, θέτοντας σε συναγερμό τις υγειονομικές αρχές, καθώς τα κρούσματα κορονοϊού στη χώρα μας παραμένουν σε υψηλά επίπεδα.
Στο πλαίσιο αυτό, δρομολογείται ήδη σχέδιο για τη μετατροπή εντατικών μονάδων γενικών περιστατικών σε μονάδες ΜΕΘ Covid.
Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Star, αναμένεται το άνοιγμα 4 νέων κλινών εντατικής για ασθενείς με κορονοϊό στο Θριάσιο Νοσοκομείο, ενώ σε ετοιμότητα βρίσκεται και το ΚΑΤ για να ανοίξουν, εάν παραστεί ανάγκη, 7 επιπλέον κλίνες ΜΕΘ κορονοϊού στη Μονάδα Αυξημένης Φροντίδας.
- Η καθαρή κουβέντα για την άνοιξη, η ευθύνη του Διδασκάλου και τα δύο όργανα της ΕΛΑΣ
- Ραγδαία επιδείνωση του καιρού με καταιγίδες και χαλάζι - Η πρόγνωση Μαρουσάκη (και) για την Αττική
- «Μάρτυρας»: Η απίστευτη αληθινή ιστορία, πίσω από τη σειρά που καθηλώνει στο Netflix
- Λόπεζ: «Θα έκανα σεξ με οποιονδήποτε από τους ηθοποιούς της ταινίας True Romance»
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.