Λίγες ώρες μετά την κατάθεση της δεύτερης μήνυσης για βιασμό σε βάρος του γνωστού ηθοποιού-σκηνοθέτη, στον εισαγγελέα προσήλθε μάρτυρας ο οποίος κατέθετε επί ώρες και έφυγε κάτω από άκρα μυστικότητα.
Ο εισαγγελικός λειτουργός έλαβε πολύωρη κατάθεση από μάρτυρα, που σύμφωνα με πληροφορίες είναι γυναίκα.
Η μαρτυρία αυτή ίσως οδηγήσει την υπόθεση ένα βήμα παρακάτω, καθώς φαίνεται να πρόκειται για πρόσωπο που γνωρίζει συγκεκριμένα γεγονότα χωρίς να έχει την ιδιότητα του θύματος.
Διαβάστε ακόμα:
Νέα καταγγελία για τον γνωστό σκηνοθέτη: Ανήλικοι πρόσφυγες δεν ήθελαν να πάνε ξανά στο μάθημα
Επίθεση Κονιόρδου στη Μενδώνη: «Η αλαζονική αυθαιρεσία της δεν έχει κανένα φραγμό»
- Κασσελάκης και Καμμένος «κρυφοκοιτάζουν» την Καρυστιανού - Πού «πατάνε» και γιατί θέλουν «πολιτικό γάμο»
- Ο «σφαγέας» της Άρτας: Από ένα κέρασμα στο καφενείο, σκότωσε έξι συγχωριανούς του
- «Γενέθλια ’86»: Η αυτοκτονία του Νίκου Σκυλοδήμου που έγινε τραγούδι
- Ρία Ελληνίδου: Η ξεχασμένη εμφάνιση στο «Στην Υγειά Μας Ρε Παιδιά» 12 χρόνια πριν
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.