Μιλώντας στο Open, ο Αλέξανδρος Ζαχαρέας, μέλος του Δ.Σ. του ΣΕΗ, συνέστησε ψυχραιμία στο συνάδελφό του, Κωσταντίνο Μαρκουλάκη, ξεκαθαρίζοντας πως δεν υπήρχε η πρόθεση, εκ μέρους του σωματείου, να τον προσβάλλουν:
«Έχω να συστήσω στον συνάδελφό μου, τον Κωνσταντίνο, ψυχραιμία. Όπως όλοι ξέρουμε το ΣΕΗ είναι ένα συλλογικό όργανο, το οποίο οφείλει να υπερασπίζεται τα 5.000 μέλη του.
Αν θέλει ο Κωνσταντίνος, αν πιστεύει ότι φωτογραφήθηκε και στοχοποιήθηκε μπορεί κάλλιστα να απευθυνθεί στο Σωματείο να το συζητήσουμε.
Δεν είναι ανάγκη να μπαίνουμε σε πόλεμο ανακοινώσεων. Αλλά, παρόλα αυτά, αν θέλει να το κάνουμε έτσι, ας περιμένει την επόμενη ανακοίνωσή μας.
Έχουμε διοικητικό συμβούλιο σήμερα το απόγευμα θα απαντήσουμε. Αλλά συνιστώ ψυχραιμία», σημείωσε ο Αλέξανδρος Ζαχαρέας.
Από την πλευρά του, ο Άρης Λάσκος, Γενικός Γραμματέας του ΣΕΗ, έδωσε τη δική του απάντηση:
«Έχουμε λάβει γνώση, ακούμε αυτό που γράφει ο κύριος Μαρκουλάκης. Θα περάσει από το διοικητικό συμβούλιο και ανάλογη θα είναι η απάντησή μας με ανακοίνωσή».
- Μυτιλήνη: Πυροσβεστικό αεροσκάφος «καρφώθηκε» με τη μύτη στο αεροδρόμιο
- Γιατί δεν αναρτήθηκαν αφίσες του Pride στο Μετρό; Η απάντηση - εξήγηση της ΣΤΑΣΥ
- Οι προβλέψεις Καμμένου για τις εκλογές: «Πολύ πάνω από 10% η Καρυστιανού, πιθανώς εκτός Βουλής το ΠΑΣΟΚ»
- «Eάν δεν είσαι εντάξει με το θέαμα, το πρόβλημα είναι δικό σου» - Η Τούνη απαντά για το μέγεθος του μαγιό της
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.