Συγκέντρωση διαμαρτυρίας υπέρ του Δημήτρη Κουφοντίνα, πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή στο κέντρο της Αθήνας, με τους υποστηρικτές να κρατάνε πανό υπέρ του απεργού πείνας.
Οι αστυνομικοί συγκρούστηκαν με διαδηλωτές έξω από τον σταθμό του μετρό «Ομόνοια».

Έγινε εκτεταμένη χρήση χημικών και συγκρούσεις σώμα με σώμα.

Οι διαδηλωτές αποκλείστηκαν λίγο μετά το ξέσπασμα των επεισοδίων, από τις αστυνομικές δυνάμεις, εντός του σταθμού του μετρό «Ομόνοια».

Διαβάστε Ακόμα
Εισβολή στο πολιτικό γραφείο του Αυγενάκη - Ταραντίλης: Οι επιθέσεις πέφτουν στο κενό
Παρέμβαση δικηγόρων στην Εισαγγελία του Αρείου Πάγου για την απεργία πείνας του Κουφοντίνα
- Δημοσκόπηση Star: Ενισχυμένοι ΝΔ, ΠΑΣΟΚ - Πόσο ανησυχούν οι πολίτες για τις επιπτώσεις του πολέμου
- Σισμίκ 1987: Η μοναδική φορά που η Ελλάδα έδειξε τα δόντια της στην Άγκυρα
- Τηλεκπαίδευση στα σχολεία που θα παραμείνουν κλειστά λόγω κακοκαιρίας - Η ανακοίνωση του Υπουργείου
- Όταν η Μαρινέλλα συνάντησε στη σκηνή την «σωσία» της Τάκη Ζαχαράτο - «Δεν με κάνεις καλά, αγάπη μου»
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.