«Το Μεγανήσι στην τρέχουσα συγκυρία ανοίγει νέα σελίδα και πλέον αντιμετωπίζει το μέλλον με αισιοδοξία και ασφάλεια», δήλωσε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο δήμαρχος Παύλος Δάγλας, ο οποίος παρέθεσε τα ακριβή στοιχεία των εμβολιασμών.
«Έγινε μία τιτάνια προσπάθεια, σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα να εμβολιαστούν όλοι όσοι είναι άνω των 18 ετών. Στις 4 Μαρτίου, ολοκληρώθηκε η 2η φάση εμβολιασμού κατά του κορονοϊού για 445 άτομα. Επίσης, την ίδια ημέρα, έγινε η 1η δόση του εμβολίου σε 167 κατοίκους, ώστε στις 24 Μαρτίου, ημερομηνία κατά την οποία θα ολοκληρωθεί για αυτούς η 2η φάση, το ποσοστό των εμβολισμένων πολιτών στο Μεγανήσι, θα ανέλθει στο 85%» ανέφερε χαρακτηριστικά.
Ο κ. Δάγλας, ευχαρίστησε τους υπαλλήλους του Δήμου, τον αγροτικό ιατρό Νίκο Δημητρέλλο και το νοσοκομείο Λευκάδας το οποίο προσέφερε βοήθεια στην ομάδα των ιατρών που πραγματοποίησαν του εμβολιασμούς, για την βοήθεια και την στήριξη του εγχειρήματος. Κοντά στο Μεγανήσι, covid-free νησάκια είναι πλέον ο Καστός και ο Κάλαμος όπου οι λιγοστοί κάτοικοι έχουν εμβολιαστεί.
Διαβάστε Ακόμα
Δραματική η κατάσταση στα νοσοκομεία της Αττικής -276 εισαγωγές το Σάββατο
Νύχτα καταδρομικές επιθέσεων: Γκαζάκια στη ΔΟΥ Χολαργού, μπογιές και φθορές σε ΑΤΜ
- Λιποθύμησε γυναίκα στη συνέντευξη Ανδρουλάκη για τις υποκλοπές
- Με τι καιρό θα κάνουμε Πρωτομαγιά: Οι περιοχές που θα είναι σαν φθινόπωρο
- Απίστευτο περιστατικό στο Παγκράτι: Οδηγός μηχανής ξυλοκόπησε 36χρονη επειδή δεν ήθελε να περιμένει να παρκάρει
- Μπεν Στίλερ: Πώς ένα tweet 3 λέξεων προκάλεσε θύελλα αντιδράσεων μετά τους πυροβολισμούς στην Ουάσινγκτον
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.