Μενού
  • Α-
  • Α+

Τη δική του εκδοχή δίνει ο Κώστας Δόξας, ο οποίος κατηγορείται από τη σύζυγό του, Μαρία Δεληθανάση, ότι της ασκούσε άγρια βία, ακόμη και όταν εκείνη ήταν έγκυος.

Σύμφωνα με τα όσα μεταφέρει το Open, ο δικηγόρος του, Σπύρος Δημητρίου, σε δήλωσή του, υποστηρίζει πως είχε προηγηθεί επίθεση της κυρίας Δεληθανάση στον Κώστα Δόξα, και συγκεκριμένα πως:

«H καταγγέλλουσα κατάφερε χτυπήματα στο πρόσωπο και το σώμα και στη συνέχεια τον κλείδωσε στο μπάνιο της οικίας τους για πάνω από 3 ώρες.

Στη συνέχεια, όταν κατάφερε να απελευθερωθεί, εκείνη του επιτέθηκε πάλι και ο ίδιος πράγματι την απώθησε αμυνόμενος, αλλά δεν την χτύπησε απευθείας».

«Με εκδικείται γιατί δεν τη βοήθησα να γίνει influencer»

Ακόμη, αναφερόμενος στα όσα του προσάπτει η Μαρία Δεληθανάση, ο πληρεξούσιος δικηγόρος του ισχυρίζεται ότι τον κατήγγειλε επειδή δεν την ενίσχυε αρκετά στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ώστε να ασκήσει το επάγγελμα της influencer:

«Η καθόλα καιροσκοπική στοχοποίηση συμπίπτει ομοίως χρονικά με την συγκυρία της άρνησης του εντολέα μου να ικανοποιήσει την απαίτηση της συζύγου του για συστηματική “ενίσχυσή” της μέσω αναρτήσεων κ.λπ. εκ μέρους του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης προκειμένου η ίδια να ασκήσει με επιτυχία το επάγγελμα της influencer», αναφέρει χαρακτηριστικά ο Σπύρος Δημητρίου.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA