Μενού
  • Α-
  • Α+

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο μηνυτής, που ήταν ενήλικας όταν συνέβη το 2018 το περιστατικό που καταγγέλλει και ο οποίος δεν ανήκει στον καλλιτεχνικό χώρο, επιβεβαίωσε όσα κατήγγειλε στη μήνυσή του.

Φέρεται επίσης να είπε ότι ο Δημήτρης Λιγνάδης του είχε δείξει στον υπολογιστή του υλικό με ανήλικα, μαρτυρία που δεν αποκλείεται να καταστήσει τον ήδη προφυλακισμένο για δύο βιασμούς ηθοποιό και ελεγχόμενο για πορνογραφία ανηλίκων.

Αίτημα για άρση του απόρρητου των επικοινωνιών

Ο δικηγόρος, Γιάννης Βλάχος, ζήτησε από την ανακρίτρια που χειρίζεται την υπόθεση την άρση του απόρρητου των επικοινωνιών του Δ. Λιγνάδη ούτως ώστε να ελεγχθεί και το Facebook για ενδεχόμενα ίχνη αναζητήσεων ή ηλεκτρονική αλληλογραφία του.

Την ίδια ώρα, σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται η εισαγγελική έρευνα που διενεργείται για δεύτερο γνωστό ηθοποιό ο όποιος ελέγχεται για απόπειρα βιασμού μετά από σχετικές καταγγελίες δύο γυναικών συναδέλφων του.

Σύμφωνα με πληροφορίες, έως τέλος του μήνα θα έχει ολοκληρωθεί και αυτή η έρευνα με την κλήση του ηθοποιού για εξηγήσεις ως υπόπτου τέλεσης αξιόποινων πράξεων.

Διαβάστε ακόμα:

Καταγγελία Κούγια κατά της ανακρίτριας στην υπόθεση Λιγνάδη - «Παράνομη συνεργασία με τους ψευδομηνυτές»

Κορονοϊός: Νομικά θα κινηθεί η οικογένεια του βρέφους που άφησε την τελευταία του πνοή στο «Παίδων»

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA