Μενού
  • Α-
  • Α+

Οι δικοί του άνθρωποι ισχυρίζονται ότι είχαν ενημερώσει πως ο 50χρονος πάσχει από χρόνιο νευρολογικό πρόβλημα που του προκαλεί διαλείψεις και τάσεις φυγής και θεώρησαν ότι δεν θα υπάρξει πρόβλημα όσο θα βρισκόταν ασυνόδευτος στα επείγοντα, όπως υποστηρίζουν.

Το «Χαμόγελο του Παιδιού» ενημερώθηκε για την εξαφάνιση του Κάουρα Νέστορα σήμερα και προχώρησε άμεσα στη δημοσιοποίηση των στοιχείων του ενήλικου κατόπιν αιτήματος των συγγενών του, καθώς ενδέχεται να συντρέχουν λόγοι οι οποίοι θέτουν τη ζωή του σε κίνδυνο.

Ο Κάουρας Νέστορας έχει ύψος 1.72 μ., έχει κανονικό βάρος, έχει ξανθά μαλλιά και πράσινα μάτια. Φορούσε καφέ-μπεζ παντελόνι και πράσινη-καφέ μπλούζα.

Οποιοσδήποτε έχει κάποια πληροφορία, παρακαλείται να επικοινωνήσει τηλεφωνικά με «Το Χαμόγελο του Παιδιού» όλο το 24ωρο, στην «Ευρωπαϊκή Γραμμή για τις Εξαφανίσεις», σε όλα τα Αστυνομικά Τμήματα της χώρας αλλά και μέσω της εφαρμογής MissingAlertapp οπού υπάρχει ζωντανή ενημέρωση για την εξαφάνιση.

'Εκκληση από την κόρη του

«Πού να τον βρούμε εμείς αυτή τη στιγμή; Αν έχει πάθει κάτι εμένα ποιος θα μου τον φέρει πίσω αυτή τη στιγμή; Κανείς… Ήταν σαν να μην με άκουγαν. Δεν το πιστεύω ότι μπορείς να πας στο νοσοκομείο για να γίνεις καλά και να σε χάσουν. Αυτό δεν… δεν το διανοείται το μυαλό μου. Το έζησα πρώτη φορά. Δηλαδή, δεν το καταλαβαίνω…», είπε η κόρη του 50χρονου Άκη Καούρα στο MEGA.

«Παίρνουμε ασθενοφόρο ιδιωτικό γιατί τα υπόλοιπα δεν τα βρίσκαμε και μας πηγαίνουν στο "Γεννηματάς" που εφημέρευε. Εκεί λοιπόν, τον έβαλαν κατευθείαν στην νευρολογική, δεν μας ενημέρωναν καθόλου, γινόταν ένας πανικός διότι εφημέρευε και είχε πάρα πολύ κόσμο, τελειώνουμε από τη νευρολογική και μας λένε ότι θα πρέπει να πάμε τις εξετάσεις στην παθολογική. Τον παίρνει μέσα και μας λέει ότι θα κάνουμε εισαγωγή. Περιμένουμε να κάνουμε την εισαγωγή. Μετά επειδή είχαν τέσσερα κρούσματα μέσα ήδη στο παθολογικό, μας διώχνανε, δεν μας αφήνανε να μπούμε. Και πηγαινοερχόμασταν και στο τέλος μας φώναζαν κιόλας "Τι θέλετε κάθε ένα λεπτό να μας πρήζετε για τον Καούρα;". Εντάξει; Αυτή είναι η συμπεριφορά», ανέφερε.

«Κάποια στιγμή μας λέει ότι "του έχουμε κάνει το τεστ του κορονοϊού, διότι για να πάει στο δωμάτιο, πρέπει να έχει κάνει τεστ. “Οπότε”, λέει, “θα περιμένετε τρεις ώρες περίπου όσο βγαίνει το τεστ, απ’ έξω, κι όταν θα βγει, θα σας καλέσουμε να τον πάμε στο δωμάτιο”», υποστήριξε η κόρη του 50χρονου.

«Περνάνε οι ώρες και κάποια στιγμή βγαίνει μία νοσηλεύτρια και μας λέει η νοσηλεύτρια "περάστε μέσα για τον κ. Καούρα για να κάνετε την εισαγωγή". Μπαίνουμε μέσα και δεν είναι πουθενά. Δεν υπάρχει. Μας λέει "εδώ τον είχαμε, στην παθολογική". Μπαίνουμε στην παθολογική και οι γιατροί και οι νοσηλεύτριες δεν ξέρουν τίποτα», ανέφερε.

Ο 50χρονος έκτοτε αναζητείται από τους συγγενείς αλλά και τις αρμόδιες αρχές, οι οποίες ειδοποιήθηκαν αμέσως για το περιστατικό.

«Δεν έχει μαζί του λεφτά, δεν έχει κινητό, δεν έχει τίποτα. Δηλαδή, περιπλανιέται μόνος του και δεν ξέρω, είναι καλά; Έχει πάθει κάτι; Δεν υπάρχει αυτό το πράγμα. Να πας τον πατέρα σου να γίνει καλά και να τον χάνεις. Δεν υπάρχει… Δηλαδή να τον είχα πάρει σπίτι μου θα ήταν προτιμότερο», είπε η κόρη του 50χρονου.

Η 24χρονη κόρη του δεν μπορεί να κρύψει την οργή της για τον τρόπο που αντέδρασε, όπως λέει το προσωπικό του νοσοκομείου στην εξαφάνιση του πατέρα της: «Ούτε που αγχωθήκανε. Ούτε που τους ένοιαξε. Λες και χάσαμε κουνούπι κάνανε. Μας λέγανε "μη φωνάζετε, μην κάνετε…" και της λέω "συγνώμη κυρία μου, εσύ άμα έχανες τον πατέρα σου μέσα στο νοσοκομείο, τι θα έκανες;". Δεν ψάχνανε, δεν μας βοηθούσαν, συνέχισαν τη δουλειά τους κανονικά λες και δεν χάσανε τίποτα».

Το πρωί επέστρεψε πάλι στο νοσοκομείο η αδελφή του, ελπίζοντας να βρει κάποιο ίχνος του: «Πήγα το πρωί πάλι, λέω, μήπως τον έχουνε μέσα, μήπως έχει έρθει, μήπως έχει γυρίσει, μήπως τον βρήκαν με σπασμένο πόδι… χέρι… ή ο,τιδήποτε. Και δεν μου δώσανε σημασία. Δεν μου δώσανε σημασία. Το καταλαβαίνετε;».

Οι συγγενείς του 50χρονου κάνουν έκκληση, όποιος έχει την παραμικρή πληροφορία για το πού μπορεί να βρίσκεται, να ενημερώσει το συντομότερο τις αρχές.

Διαβάστε ακόμα

Πεδίο μάχης η Νέα Σμύρνη: Σοβαρά επεισόδια μετά το τέλος της μεγάλης συγκέντρωσης - Ένας τραυματίας αστυνομικός

Νέα Σμύρνη: Τραυματίστηκε αστυνομικός - Χτυπήθηκε άγρια από κουκουλοφόρους - Εντοπίστηκε αιμόφυρτος

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA