Το Αστυνομικό Τμήμα Νοτίου Πηλίου διενεργεί προανακριτική εξέταση έπειτα από αίτημα της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Βόλου, με τα ποινικά αδικήματα που διερευνώνται να αφορούν την προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας, την απόπειρα βιασμού και τη γενετήσια πράξη με ανήλικο πρόσωπο, όπως μεταδίδει η ΕΡΤ.
Σύμφωνα με πληροφορίες της δημόσιας τηλεόρασης, ο 50χρονος φέρεται πως είναι αδελφός του συντρόφου της μητέρας της κοπέλας και οι καταγγελίες των δύο γυναικών αναφέρουν πως ο άνδρας καλώντας την ανήλικη στο σπίτι του για να το καθαρίσει, αποπειράθηκε πάνω από δύο φορές να έχει σεξουαλική επαφή μαζί της.
Τα σοκαριστικά περιστατικά φέρονται να έλαβαν χώρα το καλοκαίρι του 2020 ενώ η μητέρα της ανήλικης κατέθεσε μήνυση σε βάρος του άνδρα στο Α.Τ. Ν. Πηλίου.
Διαβάστε ακόμα:
Στάθης Παναγούλης κατά της συγκέντρωσης της Νέας Σμύρνης: Έτσι ξέρει ο Τσίπρας την αντιπολίτευση
- Χειμώνας στην «καρδιά» της άνοιξης: Κάτω από το μηδέν η θερμοκρασία σε 8 περιοχές
- Η αλήθεια για τη Σία Κοσιώνη: Τι συμβαίνει με τον ΣΚΑΪ
- Πόσοι στρατιώτες των ΗΠΑ βρίσκονται στην Ευρώπη: Ο «χάρτης» με τις πιο εξαρτημένες χώρες
- Η γνωριμία του Σακίλ Ο' Νιλ με τον Ταγίπ Ερντογάν είχε ένα απρόβλεπτο αποτέλεσμα
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.