Μενού
  • Α-
  • Α+

Η Μαρία Δεληθανάση μίλησε στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου και έδωσε τη δική της εξήγηση στους ισχυρισμούς ότι εκείνη του επιτέθηκε βίαια.

«Στα μηνύματα παραδέχεται τον ξυλοδαρμό μου και μου πόσο ντρέπεται η μητέρα του για την πράξη του αυτή. Δεν αναφέρεται πουθενά στους διαλόγους μας ότι εγώ του επιτέθηκα προφανώς διότι αυτό δεν συνέβη. Τα στοιχεία που έχουμε στα χέρια μας είναι αδιάσειστα. Λίγη υπομονή για τις επόμενες μέρες και ευχαριστώ πάρα πολύ όλον τον κόσμο που μου συμπαραστέκεται. Εκείνο που θα με δικαίωνε είναι να σπάσουν οι γυναίκες τη σιωπή» είπε χαρακτηριστικά.

Τις προηγούμενες ημέρες, μέσω του πληρεξούσιου δικηγόρου του, Σπύρου Δημητρίου,  ο Κώστας Δόξας υποστήριξε πως δέχθηκε επίθεση από τη σύζυγό του, στην οποία και αντέδρασε αμυνόμενος.

Σημειώνεται, ότι ο τραγουδιστής  ανακοίνωσε την αποχώρησή του από το «Your Face Sounds Familiar», προκειμένου να επικεντρωθεί «στην αποκατάσταση της αλήθειας», όπως ο ίδιος ανέφερε χαρακτηριστικά.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA