Με ανάρτησή της στο Facebook, η Έλενα Ακρίτα τονίζει ότι «το ΣΚΑΙ λογόκρινε και φίμωσε την Λιάνα Κανέλλη και οφείλει άμεσα να απολογηθεί».
«Τη Λιάνα Κανέλλη το ΣΚΑΙ την έκοψε στον αέρα. Τη Λιανα Κανέλλη το ΣΚΑΙ τη λογόκρινε. Τη Λιάνα Κανέλλη το ΣΚΑΙ τη φίμωσε. Τής βούλωσε το στόμα» γράφει η δημοσιογράφος.
«Όταν δημοσιογράφος φιμώνει δημοσιογράφο, τότε συγγνώμη ζητάει ο λογοκριτης και όχι ο λογοκριμένος. Το ΣΚΑΙ οφείλει άμεσα να απολογηθεί. Όχι μόνο στο ΚΚΕ αλλά και σε όλους τους δημοκρατικούς πολίτες» καταλήγει.
Η ανάρτηση της Έλενας Ακρίτα:
Διαβάστε ακόμα
ΚΚΕ: «Εμπάργκο» στον ΣΚΑΪ μετά το «κόψιμο» της Κανέλλη στον αέρα εκπομπής
- Έξαλλος Άδωνις με Ακρίτα για τη... Μαντόνα: «Βρήκε κι εδώ λόγο να μιζεριάσει»
- Ο στρατηγός που έχασε τον γιο του και απειλεί να γκρεμίσει τον Νετανιάχου από την εξουσία
- Η φράση «κάνει την πάπια» δεν έχει καμία σχέση με πάπιες
- Η ιστορία πίσω από το τραγούδι του Μικρούτσικου και του Ελευθερίου για τον πιο αδικημένο Έλληνα αγωνιστή
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.