Είναι χαρακτηριστικό το ρεπορτάζ που μετέδωσε το Mega από το Γενικό Κρατικό Νίκαιας όπου ασθενείς διασωληνώνονται εκτός ΜΕΘ, πλάι σε άλλους με οξυγόνο.
Οι εικόνες φέρνουν στο μυαλό συνθήκες πολέμου.
«Έχουν δει στο διπλανό τους κρεβάτι ακόμη και δύο-τρεις διασωληνωμένους, ακόμα και θανάτους, και αυτό συμβάλλει πάρα πολύ στο άγχος των ασθενών», τονίζει ο Ηλίας Σκοπελίτης, διευθυντής ΕΣΥ στο νοσοκομείο Νίκαιας.
Ενδεικτικά της κατάστασης που επικρατεί είναι και τα στοιχεία του ΕΟΔΥ, σύμφωνα με τα οποία ο μέσος όρος (του επταημέρου) στις εισαγωγές νέων ασθενών Covid-19 στα νοσοκομεία της επικράτειας είναι 417 ασθενείς.
Διαβάστε ακόμα:
Μόσιαλος: Τι ξέρουμε για το εμβόλιο της AstraZeneca και τις θρομβώσεις
- Τίνα Μεσσαροπούλου κατά Λιάγκα με αφορμή το βίντεο με τον Τζώρτζογλου: «Ντράπηκε κι η ντροπή, παρωδία»
- Ανασχηματισμός: Τι σηματοδοτούν τα νέα πρόσωπα στην κυβέρνηση - Ο πρωτογενής τομέας και οι αλλαγές στη ΝΔ
- Aυξάνεται κι άλλο η τιμή στο σουβλάκι: Αναμένεται να ξεπεράσει τα 4,5 ευρώ στην Αθήνα
- Ο καιρός στην Αθήνα: Πού θα κυμανθεί η θερμοκρασία τη Μεγάλη Εβδομάδα - Η εκτίμηση για βροχές
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.