Μενού
  • Α-
  • Α+

Ο Χρήστος Καλτσάς από τη Λαμία, πρώην οδηγός, εντοπίστηκε νεκρός σε δασική περιοχή μέσα σε καλαμιές με πυκνή βλάστηση, σε βαλτώδες σημείο. Τον βρήκαν περιπατητές ένα μήνα μετά την εξαφάνισή του μεταξύ των χωριών Κωσταλέξι και Φραντζή, δέκα περίπου χιλιόμετρα έξω από την Λαμία. Μια περιοχή που δεν ερευνήθηκε από τις Αρχές, παρόλο που εκεί βρέθηκε το αυτοκίνητό του ακινητοποιημένο στις λάσπες.

Από το σημείο όπου εγκαταλείφθηκε το αυτοκίνητο του άτυχου Καλτσά, ο ανιψιός του μίλησε στην κάμερα του «Τούνελ».

«Του άρεσε πολύ να οδηγεί. Ήταν η ψυχή του… Δε θα το παρατούσε για κανένα λόγο στο σημείο. Έφυγε επειδή νύχτωνε. Κάποιος χωρικός τον μετέφερε μέχρι τη στάση λεωφορείου, απ’ όπου πήγε στη Λαμία. Την επόμενη μέρα ζήτησε βοήθεια από το συνεργείο, για να πάρει το αμάξι. Φαίνεται πως δεν μπόρεσαν να τον εξυπηρετήσουν άμεσα και στην προσπάθειά του ίσως να έρθει να το πάρει μόνος του, χάθηκε…», ανέφερε πριν πληροφορηθεί τις δυσάρεστες εξελίξεις.

Παρά το γεγονός ότι πήγε στο σημείο γερανός για να τραβήξει το ακινητοποιημένο αυτοκίνητο, δεν σκέφτηκε κανείς να ψάξει εκεί γύρω.

«Τον άφησα κοντά στο σπίτι του…»

Μάρτυρες που είδαν τον άτυχο ηλικιωμένο εκείνη την ημέρα που εξαφανίστηκε, μίλησαν στο «Τούνελ».

«Ήρθε το πρωί από το συνεργείο. Ήταν ανήσυχος γιατί είχε χαλάσει το αυτοκίνητό του. Πολύ ευγενικός και ήρεμος άνθρωπος, αλλά αγχωνόταν αρκετά για το αμάξι. Μιλούσε γι’ αυτό σαν να ήταν παιδί που θα το άφηνε στο δρόμο το βράδυ», είπε η υπάλληλος του συνεργείου στο οποίο απευθύνθηκε.

Η εκπομπή μίλησε με τον μηχανικό που μετέφερε τον ηλικιωμένο σπίτι του.

«Μου είπε που ακριβώς να τον πάω και τον άφησα σε κοντινή απόσταση από την οικία του», ανέφερε χαρακτηριστικά ο μάρτυρας.

Γείτονας του Χρήστου Καλτσά φαίνεται ότι είναι και ο τελευταίος άνθρωπος που τον είδε, λίγο πριν τα ίχνη του χαθούν και βρεθεί τελικά νεκρός.

«Τον είδα εκείνο το μεσημέρι, μιλήσαμε για λίγο, με χαιρέτησε και επειδή είχε ξεχάσει τη μάσκα του, γύρισε σπίτι να την πάρει, πιθανότητα για να πάει μετά κάπου».

Ο Χρήστος Καλτσάς εξαφανίστηκε την Πέμπτη 4 Φεβρουαρίου και εντοπίστηκε νεκρός ένα μήνα μετά.

Πηγή: anikolouli.gr

Διαβάστε Ακόμα:

Σπάρτη: 15χρονος ξυλοκόπησε και έστειλε στο νοσοκομείο 18χρονη

Θεσσαλονίκη: Κρατούσαν όμηρο 29χρονο από και ζητούσαν χρήματα για να τον απελευθερώσουν

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.