Μενού
  • Α-
  • Α+

Σε βίντεο που μεταδόθηκε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, δείχνει η στιγμή, όπου άνδρες της ασφάλειας και της Μονάδας Ελέγχου Αγοράς βγάζουν τους θαμώνες και την τραγουδίστρια από μαγαζί που λειτουργούσε κανονικά με περίπου 20 άτομα, παρά τις απαγορεύσεις που υπάρχουν λόγω του κορονοϊού.

Οι εικόνες θύμιζαν εποχές προ lockdown αφού στο μαγαζί εκτός από ζωντανή μουσική με τραγουδίστρια υπήρχαν και λουλούδια.

Η ειδική επιχείρηση στήθηκε κάτω από άκρα μυστικότητα, άνδρες της Μονάδας Ελέγχου Αγοράς προσποιήθηκαν τους πελάτες και μπήκαν στο μαγαζί λίγο μετά τις 20:00 το βράδυ της Παρασκευής (12/3). Απ’ έξω ήταν αστυνομικοί με πολιτικά, οι οποίοι περίμεναν να δοθεί το σήμα για να εισβάλλουν. Όλα έγιναν μεθοδικά αφού το κλαμπ ήταν περικυκλωμένο με κάμερες ασφαλείας αλλά και τσιλιαδόρους, ο ένας εξ αυτών μάλιστα στεκόταν σε στάση λεωφορείου και έκανε ότι περίμενε.

Ο υπεύθυνος του μαγαζιού μίλησε στο Star δίνοντας τη δική του εκδοχή για τα γεγονότα.

«Είχαμε ένα πριβέ πάρτι με μερικά άτομα της υψηλής κοινωνίας και είχαν καλέσει περίπου 15 άτομα και το γιορτάζανε εκεί σε εμάς. Ήταν 15 άτομα σε δύο τραπέζια και πέντε άτομα ήταν οι υπάλληλοι του μαγαζιού. Είχαμε μία Ελληνίδα τραγουδίστρια. Ήμασταν όλοι με μάσκες και αποστάσεις. Ήταν παράνομο το πάρτι αλλά ο κόσμος δεν αντέχει άλλο αυτή την κατάσταση με τον covid. Αν συμφωνήσει και ο ιδιοκτήτης θα το ανοίξουμε πάλι το μαγαζί και πάλι θα μας βάλουν πρόστιμο».

Κάτοικοι της περιοχής υποστηρίζουν ότι δεν είναι η πρώτη φορά που λειτουργούσε εν μέσω lockdown το συγκεκριμένο μαγαζί, αλλά ήταν ανοιχτό σχεδόν κάθε Παρασκευή και Σαββατοκύριακο.

Ο προσωρινά υπεύθυνος συνελήφθη και θα κληθεί να πληρώσει πρόστιμο 3.000 ευρώ. Στο μαγαζί έπεσε «καμπάνα» 5.000 ευρώ και σφράγισμα, ενώ οι θαμώνες θα κληθούν να πληρώσουν 300 ευρώ πρόστιμο έκαστος.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.