Σε προκλητικές δηλώσεις προέβη ο Α’ αντιπρόεδρος της ΠΟΑΣΥ και πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Λάρισας, Θανάσης Νταβούρας μιλώντας στο τοπικό ραδιοφωνικό σταθμό της Λάρισας TRT Radio. Συγκεκριμένα, αναφερόμενος στην βίαια επίθεση αστυνομικού κατά πολίτη στην πλατεία της Νέας Σμύρνης δήλωσε πως «οι συνάδελφοι την πάτησαν λόγω απειρίας» και πως «για δύο γκλοπιές απολογούμαστε σε όλο το απλυταριό».
Ο Θανάσης Νταβούρας σημείωσε χαρακτηριστικά: «Μια κακή εικόνα ενός συναδέλφου, μια άτυχη στιγμή που παραλίγο να οδηγήσει στη δολοφονία συναδέλφου και βεβαίως έχει προηγούμενο. Είναι τα αντικοινωνικά τοξικά αποβράσματα, τα οποία ζουν με αίμα αστυνομικού. Είναι βρικόλακες που ζουν με αίμα αστυνομικού. Χορτάσαμε ανέξοδες καταδίκες της βίας από όπου και αν προέρχεται».
«Την πάτησαν οι συνάδελφοι λόγω απειρίας. Για τρεις γκλοπιές απολογούμασταν γονατιστοί σε όλο το απλυταριό. Δεν υπάρχει μήνυση, ο συνάδελφος καταδικάστηκε από τα ΜΜΕ, ήταν μια κάκιστη εικόνα. Το βίντεο με το λιντσάρισμα του αστυνομικού το είδαμε από την αρχή, άλλα βιντεάκια δεν τα είδαμε από την αρχή. Εκείνος φώναζε ότι πονάει. Ο συνάδελφός μου δεν πρόλαβε να βγάλει κιχ. Άντε να τελειώνουμε για το πολύ το Κύριε Ελέησον το βαριέται και ο Παπάς», ανέφερε μεταξύ άλλων ο Α’ αντιπρόεδρος της ΠΟΑΣΥ.
Διαβάστε ακόμα
Νέα ηχητικά ντοκουμέντα για τα επεισόδια στη Νέα Σμύρνη: «Ορμάτε ρε, ξεβρακώστε τον»
Νέα Σμύρνη: Προφυλακίστηκε 22χρονος για απόπειρα ανθρωποκτονίας του αστυνομικού της ομάδας ΔΡΑΣΗ
- Εκκενώνονται οικισμοί στη Λήμνο - Μαίνεται η φωτιά
- Αντώνης Πανούτσος: Σε κρίσιμη κατάσταση στον Ευαγγελισμό - Προσβλήθηκε από το ιό του Δυτικού Νείλου
- Η κινηματογραφική ζωή του Ζαννίνο: Η γυναίκα που έσωσε από τον υπόκοσμο και η... εμπλοκή του στρατού
- Ο αιφνιδιασμός του Open για την έναρξη του προγράμματός του: Ποιες εκπομπές κάνουν πρεμιέρα
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.