Μία μοτοσικλέτα μεγάλου κυβισμού στην οποία επέβαιναν δύο άτομα σταμάτησε μπροστά στο κτήριο που βρίσκεται επί της παλιάς λεωφόρου Καβάλας με τον συνοδηγό να βγάζει από το μπουφάν του ένα πιστόλι και να πυροβολεί επτά φορές.
Οι βολίδες καρφώθηκαν στο ρολό του καταστήματος χωρίς ευτυχώς, λόγω του περασμένου της ώρας, να σημειωθούν τραυματισμοί.
Ο ιδιοκτήτης του χώρου είπε ότι δεν λειτουργεί ως κάβα εδώ και τρία χρόνια, αλλά τον έχει νοικιάσει σε άτομο που το λειτουργεί ως αποθήκη ρούχων.
Στο σημείο βρίσκεται κλιμάκιο της Σήμανσης και της Ασφάλειας Αθηνών διεξάγοντας προανάκριση.
- Γιάμαλη: «Κι αν έχουμε πραγματάκια να πούμε» - Αποκάλυψε πότε θα κάνει πρεμιέρα στο MEGA
- Η κινηματογραφική ζωή του Ζαννίνο: Η γυναίκα που έσωσε από τον υπόκοσμο και η... εμπλοκή του στρατού
- Επιγραφή στον Πειραιά απαντά στο αν υπήρχε πατσάς πριν 2.100 χρόνια
- Ο αιφνιδιασμός του Open για την έναρξη του προγράμματός του: Ποιες εκπομπές κάνουν πρεμιέρα
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.