Φόβος και τρόμος για τα σούπερ μάρκετ της Αττικής είχε γίνει ένας 58χρονος ο οποίος συνελήφθη από αστυνομικούς της Τμήμα Ασφαλείας Νέας Σμύρνης για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπών.
Η σύλληψη του έγινε σχεδόν επ’ αυτοφώρω, καθώς λίγο νωρίτερα, είχε αφαιρέσει από σούπερ μάρκετ στον Άλιμο 5 φιάλες αλκοολούχων ποτών. Από την προανακριτική έρευνα προέκυψε ότι ο συλληφθείς προσποιούμενος τον πελάτη, εισέρχονταν στα σούπερ μάρκετ, αφαιρούσε φιάλες ποτών τις οποίες στη συνέχεια τοποθετούσε κάτω από τα ρούχα του και αποχωρούσε.
Συνολικά εξιχνιάστηκαν 98 περιπτώσεις κλοπών από σούπερ μάρκετ σε διάφορες περιοχές Αττικής. Ο 58χρονος έχει συλληφθεί και στο παρελθόν για παρόμοια αδικήματα, ενώ σε βάρος του εκκρεμούσαν δύο καταδικαστικές αποφάσεις για κλοπές. Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αθηνών.
- Επιτακτικό κάλεσμα Σαμαρά για Κύπρο: «Αν φύγουμε μετά τον πόλεμο, παραδίδουμε την περιοχή στην Τουρκία»
- Ζωγράφου: Η νεκροψία θα «μιλήσει» για τον θάνατο μάνας και κόρης - Παγώνει το αίμα η μαρτυρία του γιου
- Ο «high tech» στρατός που βλέπει ο Νίκος Δένδιας: «Να μην αγοράζουμε πια εξοπλισμούς από το ράφι»
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.