Σύμφωνα με πληροφορίες, ο ασθενής, η υγεία του οποίου παρουσίαζε σημάδια βελτίωσης, ήταν διασωληνωμένος, όταν ξαφνικά άρχισε να χτυπά ο συναγερμός του μηχανήματος μηχανικής υποστήριξης που δείχνει ότι βρίσκεται εκτός λειτουργίας. Αμέσως, στον θάλαμο έσπευσαν οι γιατροί για να δουν τι συμβαίνει και βρήκαν νεκρό τον άτυχο άντρα. Παρά τις προσπάθειές τους να τον επαναφέρουν στη ζωή δεν τα κατάφεραν. Μια πληροφορία, που μέχρι στιγμής δεν έχει επιβεβαιωθεί επίσημα, είναι ότι το μηχάνημα βρέθηκε εκτός πρίζας.
Όπως συμβαίνει σε αυτές τις περιπτώσεις κλήθηκε η ΕΛ.ΑΣ. και αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αθηνών ξεκίνησαν προανάκριση λαμβάνοντας καταθέσεις. Αυτό προκειμένου να διαπιστωθεί αν πρόκειται για βλάβη στο μηχάνημα, ανθρώπινο λάθος ή ακόμη και εγκληματική ενέργεια.
- Ο Πούτιν τώρα τα 'βαλε με influencer του OnlyFans - Σάλος για τα 6 χρόνια φυλακή
- Αδιέξοδο για τη δολοφονία στο Αίγιο: Δεν βρέθηκε DNA, αίμα ή αποτυπώματα στα ρούχα του 65χρονου Ιταλού
- Στα μαχαίρια Λατινοπούλου - Παϊτέρης: «Μοιάζετε για γύφτισσα» – «Από γύφτο δεν περίμενα τίποτα καλύτερο»
- Έκρηξη στο κλιματιστικό: Πότε και γιατί γίνεται «ωρολογιακή βόμβα» η συσκευή
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.