Η επαναλειτουργία των Λυκείων τη Δευτέρα βασίζεται σε πολύ σημαντικό βαθμό πάνω στο μέτρο των self test. μαθητές και εκπαιδευτικοί θα κάνουν το τεστ που θα έχουν προμηθευθεί από το φαρμακείο, σε ένα μέτρο που αναμένεται να συμβάλει όχι μόνο στη λειτουργία των σχολείων αλλά, μελλοντικά, και στην επαναλειτουργία και άλλων δραστηριοτήτων.
Σύμφωνα με πηγές, η κυβέρνηση έχει στα χέρια της τα πρώτα στοιχεία για τη διάθεση των self test και τα στοιχεία είναι παραπάνω από θετικά.
Η ανταπόκριση από την πλευρά των μαθητών Λυκείου αλλά και των εκπαιδευτικών είναι μεγάλη και είναι χαρακτηριστικό ότι μέχρι το βράδυ της Παρασκευής είχαν διατεθεί πάνω από 315.000 self test από 10.055 φαρμακεία.
Πρακτικά αυτό σημαίνει πως σχεδόν το 70% των δικαιούχων αυτής της φάσης, μαθητών και καθηγητών, έχει προμηθευθεί το τεστ.
- Fuel Pass: Ανοίγει σήμερα η πλατφόρμα - Τα κριτήρια και οι δικαιούχοι
- Ο «νταής» του ελληνικού κινηματογράφου Στέφανος Στρατηγός και το σιωπηλό τέλος του
- Ο... μαεστρικός χειρισμός του Μαξίμου, το σενάριο για εκλογές τον Ιούνιο και το σκληρό ροκ του ΠΑΣΟΚ
- Χίος: Οι προετοιμασίες για τον ρουκετοπόλεμο έστειλαν στο νοσοκομείο πέντε άτομα
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.