Ο καθηγητής επιδημιολογίας του ΕΚΠΑ, Δημήτρης Παρασκεύης, αποκάλυψε ότι έχει ξεκινήσει να παρατηρείται μια πτωτική τάση στα κρούσματα του κορονοϊού στη χώρα μας. Όπως σημείωσε στη συνέχεια, αυτή την τάση θα αργήσουμε να τη δούμε στους διασωληνωμένους, αλλά η αποκλιμάκωση έχει ξεκινήσει.
Μιλώντας στο Mega ο κ. Παρασκευής αναφέρθηκε και στα self-test λέγοντας ότι είναι ένα νέο μέσο που δίνει πολλές δυνατότητες για το άνοιγμα κι άλλων δραστηριοτήτων και ενδεχόμενος των μετακινήσεων για το Πάσχα. Την ίδια στιγμή όμως υπογράμμισε ότι θα πρέπει να συνεχίσουμε να τηρούμε τα μέτρα προστασίας κατά του κορονοϊού.
Τέλος, ο καθηγητής ανέφερε πως θα εξεταστεί τις επόμενες μέρες το εάν θα μπορούν να μετακινούνται όσοι έχουν ολοκληρώσει τον εμβολιασμό κατά του κορονοϊού.
- Στέφανος Τραχανάς: «Η επιστήμη δεν με παρηγορεί απέναντι στο θάνατο»
- «Τραπ» και «Ρουφηχτό»: Οι κωδικές ονομασίες των ανήλικων που διακινούσαν ναρκωτικά σε σχολεία
- Πορτοσάλτε για Μητσοτάκη και εκλογές: «Αν αυτό το λέτε σοβαρότητα, εγώ πάω πάσο»
- Λόπεζ: «Θα έκανα σεξ με οποιονδήποτε από τους ηθοποιούς της ταινίας True Romance»
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.