Η πρόεδρος των νοσοκομειακών γιατρών, Ματίνα Παγώνη, σε σημερινές της δηλώσεις ανέφερε ότι σχεδόν το 50% των νοσηλευομένων στα νοσοκομεία είναι νέοι άνθρωποι.
Συγκεκριμένα μιλώντας στον ΣΚΑΙ μίλησε στην αρχή για τις μετακινήσεις το Πάσχα λέγοντας χαρακτηριστικά πως «Εδώ καίγεται ο κόσμος, γίνεται πόλεμος, εμείς θα σκεφτόμαστε αν θα φύγουμε το Πάσχα».
Στη συνέχεια πρόσθεσε ότι «Δεν θα πάρει το ρίσκο καμία επιτροπή να βγάλει τον κόσμο στην επαρχία» και συμπλήρωσε πως «Προχτές, βάλαμε σε ράντζα τους non-Covid ασθενείς.».
Τέλος, σχολίασε τα κορονοπάρτι στις πλατείες και ανέφερε χαρακτηριστικά ότι μια λύση για αυτά είναι το άνοιγμα της εστίασης.
- Τιτάνια μάχη με τις φλόγες στην Οινόη: «Η φωτιά καίει σε καμμένες εκτάσεις» - «Έτοιμοι για εκκένωση»
- «Ας πάνε από το ΚΑΤ»: Ο Άδωνις Γεωργιάδης αντιδρά γιατί ο Ρόκκος δεν φοράει κράνος σε... βίντεο κλιπ
- Μαύρη Ντάλια: «Έχουμε στοιχεία που αποδεικνύουν ποιος τη σκότωσε» - Η πληροφορία που ίσως λύσει το έγκλημα
- Μύκονος: Μοντέλο του Playboy βγήκε στην παραλία και άρχισε να «κατασπαράζει» ωμά ψάρια
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.