Ο πατέρας του 25χρονου ποδοσφαιριστή από την Σκύδρα, δεν μπορεί να συνειδητοποιήσει πως έφυγε από τη ζωή το σπλάχνο του.
Μία ημέρα μετά την κηδεία του νεαρού αθλητή, συντετριμμένος ο πατέρας του, Γιώργος Ξόπλιος μιλάει στο Mega για την θλίψη που βιώνει.
«Είμαι συντετριμμένος, δεν μπορώ να το πιστέψω, ένα αγόρι είχα, το έχασα. Δεν το πίστευα και δεν μπορώ να πιστέψω. Είχε όρεξη για δουλειά. Μου έλεγε ‘’πατέρα θα σε βοηθήσω να δουλέψουμε μαζί’’. Αγχωνόταν για το πώς θα τα καταφέρουμε. Πού να φανταστώ ότι θα χάσω το αγόρι» λέει ο τραγικός πατέρας.
Σύμφωνα με τον κ. Ξόμπλια, ο αδικοχαμένος γιός του είχε κάποιες ενοχλήσεις και πριν 15 μέρες πήγε στον γιατρό. «Πήγε σε μια καρδιολόγο που έχουμε στην Σκύδρα, του είπε ότι έχει άγχος και ότι είναι καλά. Του έκανε καρδιογράφημα. Παλαιότερα είχε κάποιες ταχυπαλμία» σημείωσε σχετικά.
«Ήρθε το ασθενοφόρο εδώ, ήρθα δύο άνθρωποι, χωρίς εργαλεία, χωρίς μηχάνημα για μαλάξεις. Τι να πω δεν ξέρω» πρόσθεσε.
- Καλλιθέα: Ο αυτόπτης που έκανε ΚΑΡΠΑ στο κοριτσάκι περιγράφει τη στιγμή - «Προσπαθούσαν με λάθος τρόπο»
- Αστυνομικοί στο θέατρο εν ώρα παράστασης – Η αντίδραση Χειλάκη και Μαξίμου
- Ακίνητα: Ποια περιοχή της Αττικής «εκτοξεύτηκε» σε ζήτηση - Ραγδαία άνοδος για συνοικία έκπληξη
- Η διαφήμιση με τη Serena Williams στο ημίχρονο του Super Bowl που εξόργισε εκατομμύρια θεατές
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.