Το απόγευμα της Παρασκευής, περίπου στις 16:30 και κάτω από αδιευκρίνιστες μέχρι τώρα συνθήκες, το Ι.Χ. που οδηγούσε ο 68χρονος στην Εθνική Οδό Θεσσαλονίκης - Μουδανιών, εξετράπη της πορείας του, λίγο μετά το αεροδρόμιο.
Όπως αναφέρει το thestival.gr, συνέπεια του τροχαίου ήταν ο θανάσιμος τραυματισμός του οδηγού του οχήματος. Για τις ακριβείς συνθήκες του τροχαίου δυστυχήματος διεξάγεται έρευνα από το Τμήμα Τροχαίας Θέρμης.
Φωτογραφία αρχείου
- Δημοσκόπηση GPO: Άλλη κυβέρνηση ζητούν 7 στους 10 - Τι πιστεύουν οι πολίτες για Τσίπρα και Καρυστιανού
- Οι έδρες που θα έπαιρναν τα κόμματα σύμφωνα με τις τωρινές δημοσκοπήσεις: Ποια «βγάζουν» δικομματική κυβέρνηση
- Τέλος στους «φαρμακοποιούς - influencers»: Πρόστιμα και πειθαρχικό σε όσους ανεβάζουν βίντεο στα social media
- Μία λέξη που έλεγαν γλυκά οι γιαγιάδες μας, στα τουρκικά σήμαινε κάτι υβριστικό
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.