Με ποινή φυλάκισης 40 ημερών καταδικάστηκε στις Σέρρες αρνητής μάσκας που είχε υποπέσει στο ίδιο αδίκημα για δύο ακόμα φορές την περίοδο της πανδημίας του κορονοϊού.
Το πρωί της Μ. Τρίτης το Μονομελές Πλημμελειοδικείο Σερρών κατά την αυτόφωρη διαδικασία καταδίκασε τον 35χρονο άνδρα σε ποινή φυλάκισης 60 ημερών από τις οποίες όπως διατάχθηκε με ειδική αιτιολογία θα εκτίσει της 40.
Ο κατηγορούμενος που οδηγήθηκε στις φυλακές Νιγρίτας, ενώ παρουσιάστηκε στο δικαστήριο δίχως δικηγόρο, επικαλέστηκε προβλήματα υγείας που ωστόσο δεν κατάφερε να αποδείξει.
Την υπόθεση ανέδειξε με ανάρτηση του στο προφίλ του στο Facebook ο πρόεδρος του δικηγορικού συλλόγου Σερρών, Παναγιώτης Καρίπογλου.

- Γιώργος Μαζωνάκης: Το τολμηρό «Παιδί της νύχτας» που πίστευε ότι ως το τέλος θα αναζητούμε τι μας έμαθε η ζωή
- Δημοσκόπηση Star: Πώς κρίνουν οι πολίτες τις εξαγγελίες μετά τη ΔΕΘ - Η διαφορά μεταξύ ΝΔ - Τσίπρα
- Τι είναι η πλασμαφαίρεση: Πώς γίνεται η διαδικασία και οι ανεπιθύμητες επιπλοκές
- «Τόση ευτυχία, δεν ξέρουμε πού να τη βάλουμε»: Η ατάκα της Ράνιας Τζίμα για τις εξαγγελίες Μητσοτάκη
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.