Μια 30χρονη γυναίκα από την Πάτρα κατήγγειλε πρώην εργοδότη της ότι την βίασε τον περασμένο Αύγουστο.
Συγκεκριμένα όπως αναφέρει το tempo24.news, η 30χρονη γυναίκα προσέφυγε σε αστυνομικό τμήμα της πόλης υποβάλλοντας μήνυση για βιασμό, εναντίον άνδρα, ο οποίος φέρεται να ήταν ο εργοδότης της.
Σύμφωνα με την ίδια πηγή η 30χρονη γυναίκα καταγγέλλει ότι έπεσε θύμα βιασμού από τον καταγγελλόμενο τον Αύγουστο του 2020. Μάλιστα κατά τη χρονική περίοδο που αναφέρεται στην καταγγελία ο άνδρας ήταν ο εργοδότης της.
Η υπόθεση βρίσκεται πλέον στα χέρια των Αρχών και του εισαγγελέα.
- Ο αστυνομικός που έκαψε τον Αβραμόπουλο, η επόμενη κόντρα Πολάκη-Φάμελλου και το μπέρδεμα στην ΕΛΑΣ
- Ο αντισυμβατικός Νίκος Αλέφαντος, ο Ολυμπιακός και το πρωτάθλημα του... Δούρου
- Ναταλία Δραγούμη: «Δεν είχε τίποτα χυδαίο» - Η τόπλες φωτογραφία που έγινε αφορμή να ξεκινήσει η καριέρα της
- Καλύτερα να μην μπείτε: Οι 29 παραλίες της Αττικής που είναι ακατάλληλες για κολύμπι
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.