Το μεσημέρι της Μεγάλης Παρασκευής άνοιξαν τα καταστήματα στο κέντρο της Αθήνας και οι καταναλωτές έσπευσαν για τις αγορές εν όψει Πάσχα.
Αυξημένη ήταν η κίνηση στην οδό Ερμού, τον πλέον εμπορικό δρόμο της Αθήνας,
Υπενθυμίζεται ότι στα καταστήματα οι αγορές γίνονται με click away ή click in shop
«Ζεστάθηκε» η αγορά και στη Θεσσαλονίκη
Στην ιστορική αγορά τoυ Καπάνι στη Θεσσαλονίκη επέστρεψαν οι καταναλωτές για τις αγορές του πασχαλινού τραπεζιού.
Ωστόσο, η κίνηση ήταν υποτονική στην Τσιμισκή και τους εμπορικούς δρόμους.
Τι ώρα κλείνουν τα καταστήματα;
Τα σούπερ μάρκετ άνοιξαν τη Μεγάλη Παρασκευή από τις 9:00 το πρωί και θα μείνουν ανοιχτά μέχρι τις 19:00 το απόγευμα.
Το Μεγάλο Σάββατο από τις 7:00 το πρωί μέχρι τις 19:00 το απόγευμα.
Το υπόλοιπο λιανεμπόριο τη Μεγάλη Παρασκευή θα μπορεί να λειτουργήσει προαιρετικά από τις 13:00 το μεσημέρι μέχρι τις 19:00 το απόγευμα και το Μεγάλο Σάββατο από τις 7:00 το πρωί μέχρι τις 18:00 το απόγευμα.
Την Κυριακή του Πάσχα 2 Μαΐου, τη Δευτέρα 3 Μαΐου και την Τρίτη 4 Μαΐου τα καταστήματα θα είναι κλειστά.
- Δημοσκόπηση Prorata: Μονοψήφια η διαφορά ανάμεσα σε ΝΔ και Τσίπρα - Η μάχη Καρυστιανού με ΠΑΣΟΚ
- Fosbloque: «Ο μεγαλύτερος φόβος μου είναι να χάσω την ανεξαρτησία μου»
- Αποκάλυψη Guardian: Τα τρία τηλέφωνα του Τραμπ στη FIFA για να «κάψουν» την κόκκινη του Μπαλογκάν
- Η ομάδα παραγωγής του Σαμαρά, ο λόγος που παραιτήθηκε νωρίτερα ο Καραμέρος και το διήμερο ΝΑΤΟ
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.