Kορoνοπάρτι με περισσότερα από 300 άτομα έλαβε χώρα στα Χανιά, το βράδυ της Τετάρτης, στην πλατεία της Σπλάντζιας σύμφωνα με το Flashnews.gr. Tο πάρτι ξεκίνησε λίγο μετά τις 11:30 με 12 το βράδυ, με δυνατή μουσική, χορό, ποτά και συνεχίστηκε μέχρι τις 5 τα ξημερώματα.
Στο πάρτι συμμετείχαν πάνω από 300 άτομα μικρής ηλικίας, ενώ όπως φαίνεται και στο βίντεο, ο συνωστισμός ήταν απίστευτος με τις εικόνες να μη θυμίζουν σε τίποτα περίοδο lockdown και τα μέτρα για την αντιμετώπιση του κορονοϊού αφού οι συμμετέχοντες ήταν στην κυριολεξία ο ένας πάνω στον άλλον.
Το πάρτι «πήρε μπροστά» περίπου στις 12 τα μεσάνυχτα όπου ένα αυτοκίνητο έφερε στο σημείο ένα τεράστιο φορητό ηχείο και η μουσική ξεκίνησε με πάρα πολύ μεγάλη ένταση. Στη συνέχεια, σε ένα άλλο σημείο της πλατείας μια δεύτερη παρέα έφερε ακόμα ένα ηχείο και η περιοχή θύμιζε συναυλία από τα πολλά ντεσιμπέλ, ενώ οι παρευρισκόμενοι προμηθεύονταν τα ποτά τους από μια αποθήκη στην περιοχή!
Στο σημείο οι επιχειρήσεις είχαν κλείσει από τις 23:00 τηρώντας το ωράριο και ενώ τα καταστήματα άδειασαν από τους πελάτες τους, οι συγκεντρωμένοι κάθισαν στα τραπεζοκαθίσματα των κλειστών καταστημάτων εστίασης, όπου σε αρκετές περιπτώσεις έσπασαν μπουκάλια, ενώ κάποια στιγμή κατά τις 02:30 δύο παρέες κόντεψαν να πιαστούν στα χέρια.
Σύμφωνα με πληροφορίες, οι κάτοικοι της περιοχής έκαναν δεκάδες καταγγελίες στην αστυνομία αναφορικά με τα όσα διαδραματίζονταν στην πλατεία της Σπλάντζιας.

Υπενθυμίζεται ότι τη Μεγάλη Παρασκευή και το Μεγάλο Σάββατο στο ενετικό λιμάνι είχαν γίνει ανάλογες συγκεντρώσεις, παρά το γεγονός ότι εκείνες τις ημέρες ήταν κλειστά τα μαγαζιά, ωστόσο μετά την παρέμβαση δυνάμεων της Αστυνομίας και του Λιμενικού, σταμάτησαν οι επόμενες αντίστοιχες «εκδηλώσεις».
- «Είμαστε πια σε αχαρτογράφητα νερά»: Έχει μπει η Ελλάδα στον πόλεμο;
- Μαρινάκης για κατάρριψη πυραύλων από ελληνικούς Patriot: «Δεν συνιστά επίθεση, ήταν αμυντική ενέργεια»
- Τέμπη: Οργή Καρυστιανού για τη διακοπή της δίκης - «Δεν υπάρχει αυτό που ζούμε»
- «Ο καταραμένος»: Τι γράφουν τα βιβλία Ιστορίας του Ιράν για τον Μέγα Αλέξανδρο;
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.