Μενού
  • Α-
  • Α+

Ο Χάρης Ρώμας βρέθηκε στο Πρωινό του ANT1, όπου μίλησε για το τέλος του «Καφέ της Χαράς», το θέατρο, τον Γιώργο Πατούλη, αλλά και για την πολιτική. Μάλιστα αποκάλυψε ότι στο μέλλον σκέφτεται να θέσει υποψηφιότητα δήμαρχος, πιθανότατα στο Χαλάνδρι όπου και κατοικεί.

Επίσης αποκάλυψε ότι σκέφτεται στο μέλλον να κατέβει για Δήμαρχος: «Δεν είμαι κομματικό στέλεχος και δεν κατέβηκα με καμιά κομματική στήριξη από τη ΝΔ. Κατέβηκα με την παράταξη του Γιώργου Πατούλη. Από ό,τι φάνηκε, δεν το είχα και ανάγκη. Στο επόμενο βήμα που θα κάνω θα δούμε πόση στήριξη θα υπάρξει. Θα υπάρξει επόμενο βήμα στην αυτοδιοίκηση, το έχω σκεφτεί, το έχω αποφασίσει. Σε τοπικό επίπεδο», είπε.

Με τη σειρά του, ο Γιώργος Λιάγκας τον πίεσε  να πει σε ποια περιοχή θα κατέβει δήμαρχος, αλλά και πού μένει. «Θα μεταδημοτεύσω στο Χαλάνδρι για να σε ψηφίσω» του είπε ο παρουσιαστής.

Για το τέλος του «Καφέ της Χαράς», αλλά και για τη νέα σειρά που ετοιμάζει ο ίδιος, δήλωσε: «Είναι ένα μεγάλο κεφάλαιο της ζωής μου. Είναι μια σειρά που έκανε το σίκουελ και κατάφερε να περάσει στον κόσμο. Έχω λάβει πάνω από 1000 μηνύματα για το τέλος της σειράς. Πολλοί άνθρωποι ήταν μικροί όταν πρωτοπαίχτηκε και μεγάλωσαν με τη σειρά. Οι ίδιοι άνθρωποι που τώρα μας λένε να συνεχίσουμε είναι αυτοί που αν το συνεχίζαμε έχω την αίσθηση ότι θα γράφανε “έλα μωρέ το τραβάνε από τα μαλλιά”», είπε τονίζοντας ότι είναι «παιδί» του ΑΝΤ1 παρότι η νέα του σειρά θα προβληθεί στο Mega κατά πάσα πιθανότητα. «Δεν έχουν πέσει ακόμα οι υπογραφές» τόνισε ενώ συζητήσεις γίνονται και με τον Alpha, όπως είπε.

Για τη συνεργασία του με τον Γιώργο Πατούλη, στην Περιφέρεια, αλλά και για το διαζύγιο του πρώτου με τη Μαρίνα Πατούλη αποκάλυψε:  «Είμαι κοντά στον Γιώργο Πατούλη και τον αγαπώ.  Δεν θέλω να αναφέρομαι στο γιατί εμπλέκεται η ύπαρξη του παιδιού, του Αλέξανδρου και θεωρώ -όπως και εκείνος- ότι δέχεται ένα bullying. Το καταλαβαίνουμε όλοι ότι πρέπει να προφυλάξει το παιδί του, το ίδιο και εκείνη. Θεωρώ ότι είναι λάθος να ανακυκλώνουμε την υπόθεση ενός διαζυγίου».