Θρήνος στην Πάτρα καθώς 35χρονη έφυγε από τη ζωή στο νοσοκομείο του Ρίου μετά από μάχη 3,5 μηνών με τον κορονοϊό. Νοσηλευόταν μέχρι και πριν από ένα μήνα στη ΜΕΘ και είχε διασωληνωθεί.
Διαβάστε ακόμη: Κορονοϊός - Αγρίνιο: Το νοσοκομείο σε οριακή κατάσταση, δεν υπάρχουν επαρκείς παροχές οξυγόνου
Όπως σημειώνει η ιστοσελίδα thebest.gr η 35χρονη νόσησε στις 24 Ιανουαρίου από έναν αρνητή του κορονοϊού, στο σπίτι του οποίου πήγαινε για να φυλάξει την ηλικιωμένη μητέρα του.
Μετά από μακρά νοσηλεία είχε μεταφερθεί στην παθολογική κλινική καθώς ήταν αρνητική πλέον στον κορονοϊό. Ωστόσο όπως σημειώνεται, τα προβλήματα που είχαν ανακύψει από την πολύμηνη ταλαιπωρία και την κατάκλιση την κατέβαλαν σε τέτοιο σημείο που δεν μπόρεσε να ανακάμψει.
- Ο αστυνομικός που έκαψε τον Αβραμόπουλο, η επόμενη κόντρα Πολάκη-Φάμελλου και το μπέρδεμα στην ΕΛΑΣ
- «Μπαμ» στο ΝΒΑ: Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο στους Χιτ μετά από 13 χρόνια στους Μπακς
- Ο αντισυμβατικός Νίκος Αλέφαντος, ο Ολυμπιακός και το πρωτάθλημα του... Δούρου
- Ναταλία Δραγούμη: «Δεν είχε τίποτα χυδαίο» - Η τόπλες φωτογραφία που έγινε αφορμή να ξεκινήσει η καριέρα της
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.