Επιχειρηματίας στη Βέροια πριμοδοτεί με 300 ευρώ όσους υπαλλήλους του επιλέξουν να κάνουν το εμβόλιο κατά του κορονοϊού. Πιο συγκεκριμένα, ο ιδιοκτήτης ΚΤΕΟ, Σπύρος Ζερβός, επέλεξε αυτό τον τρόπο προκειμένου να πείσει τους εργαζόμενους στην επιχείρησή του να κάνουν το εμβόλιο κατά του κορονοϊού, προκειμένου να δημιουργηθεί «ασπίδα ανοσίας» από τον κορονοϊό στον χώρο εργασίας του.
Διαβάστε ακόμη: Εως 4.000 ευρώ σε επιχειρήσεις που ήταν κλειστές τον Απρίλιο
«Επενδύω έτσι, δημιουργώντας ένα ασφαλές περιβάλλον στην εταιρεία. Εχω 15 εργαζομένους», ανέφερε ο Σπύρος Ζέρβος, μιλώντας στην εκπομπή Ωρα Ελλάδος του OPEN TV.
- Δράκαινα vs λαγοκέφαλος: Τι λέει η Παγώνη για το δάγκωμά τους - Η λύση για να ξενοιάσετε
- «Κάθε χρόνο τα ίδια και τα ίδια»: Η πληρωμένη απάντηση Βούλγαρη και Χασαπόπουλου για το τηλεοπτικό τους «διαζύγιο»
- Άγριο ξέσπασμα Νεφέλης Μεγκ κατά Λιάγκα: «Πέσε με αξιοπρέπεια! Άσχετοι! Για αυτό σας κόβουν τις εκπομπές»
- Πορτοσάλτε για εμπρησμούς: «Ο στίχος του Πάνου Βλάχου προετοίμαζε για κάτι κακό ή όχι;»
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.