Επιχειρηματίας στη Βέροια πριμοδοτεί με 300 ευρώ όσους υπαλλήλους του επιλέξουν να κάνουν το εμβόλιο κατά του κορονοϊού. Πιο συγκεκριμένα, ο ιδιοκτήτης ΚΤΕΟ, Σπύρος Ζερβός, επέλεξε αυτό τον τρόπο προκειμένου να πείσει τους εργαζόμενους στην επιχείρησή του να κάνουν το εμβόλιο κατά του κορονοϊού, προκειμένου να δημιουργηθεί «ασπίδα ανοσίας» από τον κορονοϊό στον χώρο εργασίας του.
Διαβάστε ακόμη: Εως 4.000 ευρώ σε επιχειρήσεις που ήταν κλειστές τον Απρίλιο
«Επενδύω έτσι, δημιουργώντας ένα ασφαλές περιβάλλον στην εταιρεία. Εχω 15 εργαζομένους», ανέφερε ο Σπύρος Ζέρβος, μιλώντας στην εκπομπή Ωρα Ελλάδος του OPEN TV.
- «Έρχομαι κι εγώ, με τη νίκη παιδιά»: Ο ηθοποιός που μπαίνει στο κόμμα της Μαρίας Καρυστιανού
- «Έχετε ζητήσει από φαρμακευτική να πληρώνουν ΜΜΕ για να κάνετε καριέρα;»: Άγρια σύγκρουση Γεωργιάδη – Σαλμά
- Καιρός με κάτι από φθινόπωρο: Έρχονται καταιγίδες και χαλάζι - Οι περιοχές που θα «χτυπήσουν»
- ΣΕΑ Αταλάντης: Πριν τις Σκιαδαρέσες, οι γυναίκες της περιοχής βρήκαν τη δική τους «όαση της ασφάλτου»
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.