Επιχειρηματίας στη Βέροια πριμοδοτεί με 300 ευρώ όσους υπαλλήλους του επιλέξουν να κάνουν το εμβόλιο κατά του κορονοϊού. Πιο συγκεκριμένα, ο ιδιοκτήτης ΚΤΕΟ, Σπύρος Ζερβός, επέλεξε αυτό τον τρόπο προκειμένου να πείσει τους εργαζόμενους στην επιχείρησή του να κάνουν το εμβόλιο κατά του κορονοϊού, προκειμένου να δημιουργηθεί «ασπίδα ανοσίας» από τον κορονοϊό στον χώρο εργασίας του.
Διαβάστε ακόμη: Εως 4.000 ευρώ σε επιχειρήσεις που ήταν κλειστές τον Απρίλιο
«Επενδύω έτσι, δημιουργώντας ένα ασφαλές περιβάλλον στην εταιρεία. Εχω 15 εργαζομένους», ανέφερε ο Σπύρος Ζέρβος, μιλώντας στην εκπομπή Ωρα Ελλάδος του OPEN TV.
- Μηνύματα Τσίπρα προς πάσα κατεύθυνση: Τα πρόσωπα που καλεί και η παρουσία στις επόμενες εκλογές
- Κρας τεστ για την κυβέρνηση ο ΟΠΕΚΕΠΕ: Πότε θα γίνει ο ανασχηματισμός - O προβληματισμός Μητσοτάκη
- Γιάννης Μπρούζος: Πέθανε σε ηλικία 41 ετών ο συγγραφέας του βιβλίου «24 γράμματα στον γιο μου»
- Ο φονικότερος σεισμός στην ιστορία της νεότερης Ελλάδας – «Ο μεγάλος χαλασμός» της Χίου
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.