Συγγενείς και φίλοι οδήγησαν στην τελευταία του κατοικία τον Κωνσταντίνο Αγγελόπουλο που έφυγε από τη ζωή την περασμένη Δευτέρα σε ηλικία 77 ετών.
Παρόντες στο «ύστατο χαίρε» τα παιδιά του Παναγιώτης Αγγελόπουλος με τη σύζυγό του Ελευθερία και Γιώργος Αγγελόπουλος, ο αδερφός του εκλιπόντος Θόδωρος Αγγελόπουλος μετά της συζύγου του Γιάννας Δασκαλάκη Αγγελοπούλου και πολλοί ακόμη.
Στεφάνια απέστειλαν πλήθος επιχειρηματιών από την Ελλάδα και το εξωτερικό αλλά και ο πολιτικός κόσμος, όπως και ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης.
Από το χώρο του μπάσκετ και του αθλητισμού φυσικά βρέθηκαν άνθρωποι του Ολυμπιακού (διοίκηση, προπονητές, παίκτες) οι οποίοι βρίσκονταν στην Αθήνα, ο Παναγιώτης Γιαννάκης και η Χριστίνα Τσιλιγγίρη.
Η οικογένεια του εκλιπόντος θέλησε να μην υπάρχουν τηλεοπτικές κάμερες και φωτογράφοι.
- Ο πρώτος Έλληνας που πάτησε στην Αμερική γεννήθηκε στο Αιγαίο και δολοφονήθηκε από ιθαγενείς
- Τούνη: Απαντά για το βίντεο στο Μπαλί - «Μετά θάνατoν βλέπω να αναγνωρίζεται η αξία μου»
- Παπαρίζου: «Έχε χάρη που κρατούσα τον πατέρα μου, θα είχε φάει πολύ ξύλο»
- Σύλληψη γιατρού στο Καστελόριζο: Η ανακοίνωση της ΥΠΕ για την κατάσταση στις δομές υγείας του νησιού
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.