Μενού
  • Α-
  • Α+

Το Viber της 11χρονης ήταν αυτό που «πρόδωσε» τη δράση του δασκάλου που κατηγορείται για ασελγείς πράξεις σε ανήλικες, όπως είπε ο πατέρας της μαθήτριας μιλώντας στον ΣΚΑΙ. Ειδικότερα, ο πατέρας της 11χρονης ήθελε να ελέγξει το Viber της και παρατήρησε πως όχι μόνο είχε σβήσει όλα τα μηνύματα της αλλά είχε αφαιρέσει και την επαφή του δασκάλου.

Διαβάστε ακόμη: Πατέρας 11χρονης μαθήτριας: «Εσωσα το παιδί μου από τον δάσκαλό της»

Όταν την ρώτησε γιατί, η μικρή του αποκάλυψε τι συνέβαινε, απορώντας γιατί ο δάσκαλος τι της στέλνει τέτοια μηνύματα. Όπως είπε ο πατέρας της 11χρονης, ο δάσκαλος έγραφε στο παιδί μηνύματα όπως «θέλω να σε σφίξω στην αγκαλιά μου και να σου δώσω 1000 φιλιά» ή «μου λείπεις, θέλω πολύ να σε ξαναδώ στο σχολείο».

«Και μιλήσαμε με την μικρή, ήρθαμε σε συμφωνία ότι κάτι δεν μου αρέσει σε όλο αυτό αλλά δεν μου φάνηκε παράλογο γιατί μίλαγε με πολλά παιδάκια αυτός», αναφέρει προσθέτοντας πως καθώς δεν θα ήταν παράλογο να υπήρχε επαφή του συγκεκριμένου με τους μαθητές του μέσω διαδικτύου για λύση αποριών και διευκρινίσεις επί του μαθήματος, δεν μπορούσε να διανοηθεί ότι αυτός στην πραγματικότητα προσπαθούσε να τα αποπλανήσει.

«Τους έκανε κοπλιμέντα, ήταν σαν ένα αθώο φλερτ. Δεν βρήκε έδαφος στα άλλα κοριτσάκια, αφού βρήκε έδαφος με την δική μου, ασχολήθηκε με την δική μου καταλάβατε;» δηλώνει και προσθέτει πως εν συνεχεία ενημέρωσε τις αρμόδιες αρχές δείχνοντας τα μηνύματα του δασκάλου στην κόρη του.