Σε μία 59χρονη Βολιώτισσα ανήκει η σορός της γυναίκας που εντοπίστηκε σήμερα, Σάββατο, 5 Ιουνίου το πρωί να επιπλέει στο λιμάνι του Βόλου, στη δυτική κεντρική προβλήτα, στο σημείο που δένουν τα ρυμουλκά σκάφη. Η ταυτοποίησή της σορού έγινε από την Υπηρεσία Εγκληματικών Ερευνών της Διεύθυνσης Αστυνομίας Μαγνησίας.
Διαβάστε ακόμη: Άλιμος: Ποινική δίωξη για τον άνδρα που πυροβόλησε σε πολυκατοικία
Τα πρώτα στοιχεία δείχνουν ότι η γυναίκα έπεσε στη θάλασσα για να θέσει τέλος στη ζωή της, ενώ όπως αναφέρει ο ιστότοπος, thenewspaper.gr, οι Αρχές συνεχίζουν να συλλέγουν στοιχεία από το οικογενειακό της περιβάλλον. Ακόμα έχει διαταχθεί η διενέργεια νεκροψίας και νεκροτομής στη σορό της γυναίκας.
- Γκρεγκ Μποβίνο: Καρατομήθηκε ο «νοσταλγός της Γκεστάπο» από διοικητής της ICE, κατ' εντολή Τραμπ
- Δημοσκόπηση Interview: Ανέτοιμη η Καρυστιανού για την πολιτική, λέει το 70% των πολιτών
- Τρίκαλα: Τα δύο σενάρια της φονικής έκρηξης και οι καταθέσεις των μαρτύρων
- Πού βρίσκεται σήμερα η ελληνική σημαία που κατέβασαν οι Τούρκοι από τα Ίμια
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.