Βίντεο ντοκουμέντο από την εν ψυχρώ δολοφονία του 32χρονου στα Σεπόλια το απόγευμα της 30ης Μαΐου προέβαλε απόψε ο ΑΝΤ1 στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων. Στο βίντεο διακρίνεται ο 32χρονος σεσημασμένος για ληστείες και ναρκωτικά να πίνει καφέ σε κατάστημα των Σεπολίων. Κάθεται στην εξωτερική πλευρά του καταστήματος, στο παράθυρο. Είναι απορροφημένος στο κινητό τηλέφωνό του.
Διαβάστε ακόμη: Γλυκά Νερά: «Δεν διεκδικεί κανένα δίπλωμα» - Τι αναφέρει η δικηγόρος της «ψυχολόγου» της Καρολάιν
Χωρίς να αντιληφθεί το παραμικρό, ένας άνδρας τον πλησιάζει από πίσω, με το πιστόλι προτεταμένο. Ο εκτελεστής ανοίγει πυρ.Το θύμα δέχεται οκτώ σφαίρες σε διάφορα σημεία του σώματός του και ο δολοφόνος τρέπεται σε φυγή. Υπενθυμίζεται πως η Αστυνομία απέδωσε τη δολοφονία του 32χρονου σε ξεκαθάρισμα λογαριασμών, ενώ λίγες εβδομάδες πριν από τη δολοφονία το θύμα είχε συλληφθεί με αλεξίσφαιρο γιλέκο σε αστυνομικό έλεγχο στην Ομόνοια. Στο παρελθόν, είχαν επιχειρήσει να τον δολοφονήσουν ακόμα τρεις φορές.
Δείτε το βίντεο:
- Καιρός: Νέα πτώση της θερμοκρασίας τις επόμενες 24 ώρες - Πότε θα δούμε και πάλι άνοιξη
- «Τώρα καταλαβαίνω τους Έλληνες»: Η απογοήτευση τουρίστα για τα 30 ευρώ που έδωσε για να δει την Ακρόπολη
- Πού βρίσκεται σήμερα η Σία Λιαροπούλου - Γιατί εξαφανίστηκε από τη μικρή οθόνη
- Παπουτσάκη σε Λιάγκα: «Συγγνώμη, έχεις καταλάβει τι κάνουν οι ηθοποιοί στην Ελλάδα;»
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.