Στο θέατρο Άλσος για να παρακολουθήσει την παράσταση «Πάμε γι' άλλα» του Τάκη Ζαχαράτου βρέθηκε η πρόεδρος της Ένωσης Ιατρών Νοσοκομείων Αθήνας και Πειραιά (ΕΙΝΑΠ), Ματίνα Παγώνη. Ο δημοφιλής κωμικός στην παράστασή του μιμείται της εμφανίσεις της γιατρού στα μέσα μαζικής ενημέρωσης.
Διαβάστε ακόμη: Ματίνα Παγώνη: Στραβοπάτησε και έσπασε το χέρι της
Η Ματίνα Παγώνη φαίνεται να... διασκέδασε ιδιαίτερα και μετά το τέλος της παράστασης βρέθηκε στα καμαρίνια για να συγχαρεί τον Τάκη Ζαχαράτο ενώ φωτογραφήθηκε μαζί του.

Στο θέατρο «Άλσος» βρέθηκε και ο Γιώργος Παπαδάκης, καθώς και η παρουσιάστρια του ΣΚΑΙ Ιωάννα Μαλέσκου, οι οποίοι επίσης πόζαραν με τη Ματίνα Παγώνη.


«Είναι άριστος στη δουλειά του, είναι φοβερός»
Μιλώντας στο MEGA, η κυρία Παγώνη σχολίασε τη δουλειά του Τάκη Ζαχαράτου και προσκάλεσε τον Ιορδάνη Χασαπόπουλο και την Ανθή Βούλγαρη σε κοινή έξοδο. «Σας μιλώ ειλικρινά, είχα ηρεμήσει. Εμένα μ’ αρέσει το χιούμορ, δεν με ενδιαφέρουν σχόλια ή οτιδήποτε. Γενικά στη ζωή μου δεν με ενδιαφέρουν τα σχόλια. Δεν με έφερε σε δύσκολη θέση. Ο Ζαχαράτος είναι ένας καλλιτέχνης, είναι άριστος στη δουλειά του, είναι φοβερός. Μιμείται τους πάντες με ωραίο τρόπο. Σε μιμείται και αισθάνεσαι άνετα», είπε η πρόεδρος της ΕΙΝΑΠ.


«Στον Ιορδάνη έχω αδυναμία. Ο κ. Παπαδάκης είναι πολλά χρόνια δημοσιογράφος και νομίζω ότι οι σχέσεις μεταξύ σας είναι άριστες», πρόσθεσε και στη συνέχεια κάλεσε τους παρουσιαστές να πάνε μαζί σε μια επόμενη παράσταση: «την επόμενη φορά θα πάμε μαζί στο θέατρο».
- Φόβοι για serial killer στη Θεσσαλονίκη: Την εμπλοκή του 52χρονου και στη δεύτερη νεκρή εξετάζουν οι αρχές
- Lane Assist: Πώς λειτουργεί το σύστημα που φέρεται να μπλόκαρε το τιμόνι στη Ρουμανία
- Το πρόβλημα που δεν στάθμισε η Καρυστιανού, η άνω τελεία στην Όλγα και οι ανατροπές λόγω των τραγωδιών
- Φάνης Λαμπρόπουλος: Τα πρώτα σχόλια για την αποχώρηση της Ελένης Βουλγαράκη - «Δεν ήταν εύκολο»
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.