Μενού
  • Α-
  • Α+

Την πρώτη του νύχτα στο κελί της 6ης πτέρυγας των φυλακών Κορυδαλλού, πέρασε ο 33χρονος καθ' ομολογίαν συζυγοκτόνος της 20χρονης Καρολάιν στα Γλυκά Νερά, Μπάμπης Αναγνωστόπουλος, μετά την απόφαση ανακριτή και εισαγγελέα για την προφυλάκιση του. 

Διαβάστε ακόμη: Προσπαθεί να «σπάσει» τα ισόβια ο πιλότος - Οικογένεια Καρολάιν: «Πώς προκαλεί βρασμό κάποιος που κοιμάται;»

Ο 33χρονος πιλότος δεν μπήκε στη διαδικασία της καραντίνας, καθώς είχε πραγματοποιήσει αρνητικό μοριακό τεστ για τον covid-19, ενώ οδηγήθηκε κατευθείαν σε κελί του καταστήματος κράτησης υποδίκων όπου θα παραμείνει σε «προστατευόμενο» περιβάλλον μέχρι την εκδίκαση της υπόθεσης. 

Όπως και κατά τη διάρκεια της προσωρινής κράτησής του στη ΓΑΔΑ, έτσι και χθες το βράδυ ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος ήταν ιδιαίτερα ψύχραιμος, σχεδόν ατάραχος θα μπορούσε κανείς να πει και χωρίς ιδιαίτερη διάθεση για κουβέντα με τους συγκρατούμενούς του

Ο 33χρονος καθ' ομολογίαν συζυγοκτόνος, κρατείται στο ίδιο κελί με ακόμη τρία άτομα -ανάμεσά τους και ένας σωφρονιστικός υπάλληλος ο οποίος κατηγορείται για υπόθεση ναρκωτικών.

Ενδεχομένως και σήμερα να δώσει την καθιερωμένη συνέντευξη ως νέος κρατούμενος, είτε στη διευθύντρια των φυλακών Κορυδαλλού είτε τον αρχιφύλακα του καταστήματος κράτησης. Για λόγους ασφαλείας, επίσης, θα προαυλίζεται πιθανότατα με τα ίδια άτομα που είναι στο κελί και κάποιους άλλους κρατούμενους της 6ης πτέρυγας.