Ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος ασκήθηκε από την Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών σε βάρος των τριών αλλοδαπών πακιστανικής καταγωγής που συνελήφθησαν για τον βιασμό μιας 26χρονης γυναίκας, η οποία βρίσκεται και στον τρίτο μήνα της εγκυμοσύνης της.
Συγκεκριμένα, οι κατηγορίες που αντιμετωπίζουν είναι για βιασμό από δύο δράστες, από κοινού και συνδρομή στον βιασμό και αρπαγή από κοινού με σκοπό να εξαναγκαστεί ο παθών.
Παράλληλα, ποινική δίωξη για βιασμό από άγνωστο δράστη ασκήθηκε σε βάρος ενός τετάρτου ατόμου που αναζητείται από τις Αρχές.
- Πύρινος εφιάλτης σε Γαλλία και Ισπανία: Δραματική η κατάσταση στο Μπορντό – Στην Άβιλα τα ελληνικά αεροσκάφη
- Βάσεις 2026: Αυτή είναι η σχολή που έχει μόνο τέσσερις εισακτέους φέτος
- Πανσέληνος Ιουλίου: Πότε θα δούμε στον ουρανό το «Φεγγάρι του Ελαφιού»
- Axios: Το πρόσωπο που έπεισε τον Τραμπ να για τον τερματισμό των βομβαρδισμών στο Ορμούζ
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.