Ο καιρός θα χτυπήσει ξανά «κόκκινο» από την Τρίτη, 29 Ιουνίου, σύμφωνα με τον μετεωρολόγο, Γιάννη Καλλιάνο, και ο νέος καύσωνας είναι προ των πυλών με θερμοκρασίες αρκετά υψηλές. Οπως επισημαίνει ο μετεωρολόγος του MEGA, Γιάννης Καλλιάνος, από την Τρίτη, 29 Ιουνίου, αναμένονται νέες θερμές αέριες μάζες και νέο κύμα καύσωνα.
Ο Ιούνιος θα φύγει με πολύ ζεστό καιρό καθώς, όπως ανέφερε ο Γιάννης Καλλιάνος, στα ανατολικά και βόρεια ανατολικά τμήματα αναμένονται λίγες αραιές νεφώσεις στα βόρεια της ανατολικής Μακεδονίας και κάποιες τοπικές μπόρες. Στην υπόλοιπη χώρα ο καιρός θα είναι αίθριος καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας. Ο υδράργυρος θα σημειώσει άνοδο.
Στην Αττική ο καιρός θα είναι σχεδόν αίθριος, με τη θερμοκρασία να υπολογίζεται από 25 έως 36 βαθμούς Κελσίου. Λίγες αραιές νεφώσεις θα υπάρξουν στη Θεσσαλονίκη και μεγάλα διαστήματα με ηλιοφάνεια. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από τους 25 έως τους 34 βαθμούς Κελσίου. Την Τετάρτη αναμένεται περαιτέρω άνοδος της θερμοκρασίας με τον υδράργυρο να φτάνει και τους 42 βαθμούς Κελσίου.
- Ένταση μεταξύ Αναστασοπούλου και Πορτοσάλτε: «Να τους καλέσεις στις εκπομπές σου και να τους ρωτήσεις, όχι εδώ»
- Συγκινεί ο Σάκης Αρναούτογλου: Το «ευχαριστώ» και η παράκληση στη μνήμη της μητέρας του
- Μηνυτήρια αναφορά για την τραγωδία στη «Βιολάντα»: Έρευνα για ευθύνες κράτους, και ιδιωτών
- Πώς θα γίνει η υποδοχή των επτά σορών από τους οπαδούς του ΠΑΟΚ στο «Μακεδονία» - Η πομπή στην Τούμπα
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.