Δραματική επιδείνωση παρουσίασε η υγείας της 27χρονης από την Κέρκυρα, που νοσηλεύεται στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της Πάτρας μετά την επιπλοκή που εμφάνισε στην υγεία της αφού έκανε το μονοδοσικό εμβόλιο, της Johnson & Johnson.
Η νεαρή κοπέλα εμβολιάστηκε την 1η Ιουλίου και στη συνέχεια εμφάνισε σοβαρά συμπτώματα αδυναμίας κίνησης, παράλυσης άκρων και κατάπτωσης.
Άμεσα μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Κέρκυρας, ενώ στη συνέχεια διακομίστηκε στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Πατρών, καθώς η κατάστασή της κρίθηκε ιδιαιτέρως σοβαρή.
Οι γιατροί του νοσοκομείου δίνουν «μάχη», ενώ σύμφωνα με το ρεπορτάζ του MEGA, δεν αποκλείεται τις επόμενες ώρες να διασωληνωθεί.
- Στάλθηκε 112 για τη μεγάλη φωτιά στην Οινόη: «Παραμείνετε σε ετοιμότητα» - Ισχυρές δυνάμεις στην περιοχή
- «Ας πάνε από το ΚΑΤ»: Ο Άδωνις Γεωργιάδης αντιδρά γιατί ο Ρόκκος δεν φοράει κράνος σε... βίντεο κλιπ
- Μαύρη Ντάλια: «Έχουμε στοιχεία που αποδεικνύουν ποιος τη σκότωσε» - Η πληροφορία που ίσως λύσει το έγκλημα
- Μύκονος: Μοντέλο του Playboy βγήκε στην παραλία και άρχισε να «κατασπαράζει» ωμά ψάρια
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.