Πανικός επικράτησε το πρωί της Τετάρτης 7/7 στου Ζωγράφου, καθώς ένας άνδρας σε κατάσταση αμόκ βγήκε από το σπίτι του και επιτέθηκε με μαχαίρι σε τρεις περαστικούς τραυματίζοντάς τους. Το συμβάν έλαβε χώρα στην οδό Γρηγορίου Κουσίδη κι επί τόπου έσπευσαν άνδρες της ΕΛ.ΑΣ.
Διαβάστε ακόμη: Περιστέρι: Κατάστημα εστίασης απαγορεύει την είσοδο σε εμβολιασμένους πελάτες
Ο άντρας βγήκε στον δρόμο και συγκεκριμένα στην οδό Κουσίδη και άρχισε να επιτίθεται στον κόσμο που περνούσε. Μαχαίρωσε έναν περαστικό στα πλευρά, έναν άλλο στο χέρι και υπάρχουν πληροφορίες και για τρίτο θύμα. Ο άντρας ταμπουρώθηκε στο σπίτι του στην οδό Μακρυγιάννη και πήρε τηλέφωνο την αστυνομία απειλώντας ότι θα αυτοκτονήσει.
Αστυνομικοί της ΔΙΑΣ εισέβαλαν στο σπίτι και τον βρήκαν να έχει κόψει τις φλέβες του. Του έδωσαν τις πρώτες βοήθειες για να σταματήσουν την αιμορραγία και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο.
- Ο Πούτιν τώρα τα 'βαλε με influencer του OnlyFans - Σάλος για τα 6 χρόνια φυλακή
- Αδιέξοδο για τη δολοφονία στο Αίγιο: Δεν βρέθηκε DNA, αίμα ή αποτυπώματα στα ρούχα του 65χρονου Ιταλού
- Στα μαχαίρια Λατινοπούλου - Παϊτέρης: «Μοιάζετε για γύφτισσα» – «Από γύφτο δεν περίμενα τίποτα καλύτερο»
- Έκρηξη στο κλιματιστικό: Πότε και γιατί γίνεται «ωρολογιακή βόμβα» η συσκευή
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.