Αναστάτωση προκλήθηκε στα Καλά Νερά Πηλίου όταν ένα 5χρονο παιδί από τη Σερβία εντοπίστηκε να επιπλέει στη θάλασσα μπρούμυτα. Ο πατέρας του άρχισε να τρέχει σοκαρισμένος προκειμένου να το βοηθήσει και το έβγαλε στην ακτή ενώ ήταν σε ημιλιπόθυμη κατάσταση.
Διαβάστε ακόμη: Αλεξανδρούπολη: 6χρονο αγοράκι πνίγηκε στη θάλασσα
Στο σημείο προσέτρεξαν ναυαγοσώστες που άρχισαν να κάνουν καρδιοαναπνευστική αναζωογόνηση, ενώ κινητοποιήθηκε και ένας γιατρός που βρισκόταν στην παραλία και ένας στρατιωτικός γιατρός από τα ΚΑΥΥ με φιάλη οξυγόνου, σύμφωνα με το taxydromos.gr. Το παιδί συνήλθε και μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο γενικό νοσοκομείο Βόλου για την παροχή πρώτων βοηθειών. Το κεντρικό λιμεναρχείο Βόλου διενεργεί προανάκριση.
- «Είμαστε πια σε αχαρτογράφητα νερά»: Έχει μπει η Ελλάδα στον πόλεμο;
- Μαρινάκης για κατάρριψη πυραύλων από ελληνικούς Patriot: «Δεν συνιστά επίθεση, ήταν αμυντική ενέργεια»
- Τέμπη: Οργή Καρυστιανού για τη διακοπή της δίκης - «Δεν υπάρχει αυτό που ζούμε»
- «Ο καταραμένος»: Τι γράφουν τα βιβλία Ιστορίας του Ιράν για τον Μέγα Αλέξανδρο;
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.